Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,48 Ft
Euró
402,05 Ft
Font
479,15 Ft
Bitcoin
62,942 $

Kellemetlen meglepetés várt Ronaldóra a Manchester United közös ebédje után

A közlekedési és parkolási szabályok alól még a luxusautók sem mentesülnek.

...svg content...Fotó: Unsplash/Nicolai Berntsen. A kép illusztráció
Style
Author image

Kornis Vivien

Szerkesztő

A Manchester United szombaton fogadja a Manchester Cityt a Premier League keretében, Cristiano Ronaldo pedig úgy döntött, a helyi összecsapás előtt összehozza csapattársait egy közös ebédre.

Nem volt felhőtlen azonban az esemény, ugyanis Ronaldo és Fred meglepve tapasztalta, hogy megbírságolták őket szabálytalan parkolásért, hiszen a közlekedési szabályok alól még luxusautóik sem képeznek kivételt. Soron kívül Puskás Peti is reagált: „Megöltetek ismét egy gyermeket, tönkretettetek egy családot”

Ronaldo Raphael Varane-nal együtt érkezett meg az étterembe, aki egy sérülés miatt körülbelül egy hónapig nem játszhat. Varane-re rendesen rájár a rúd, hiszen aktuális sérülését alig néhány nappal azután szedte össze, hogy az előzőből felépült, ami három hétre vonta ki őt a játékból.

Ronaldo egyébként 12 alkalommal lépett pályára, mióta a nyáron a Juventustól elbúcsúzva csatlakozott a Vörös Ördögökhöz, és kilencszer talált a hálóba Ole Gunnar Solskjaer irányítása alatt.

A norvég edzőt a közelmúltban temérdek kritika érte a csapat szezonbeli teljesítménye alatt, a Marca a Mirror brit tabloidra hivatkozva azonban azt írja, hogy Ronaldo arra biztatta csapattársait, álljanak ki Solskjaer mellett.

Igencsak rezgett a léc Solskjaer alatt, miután a Manchester hazai pályán 5-0-s vereséget szenvedett a Liverpoollal szemben. Ronaldo egy góljával és gólpasszával azonban 3-0-s győzelmet aratott a klub a Tottenham ellen idegenben, majd egy 2-2-es döntetlen játszottak az Atalanta pályáján a Bajnokok Ligájában.

Nem mindennapi felvételek készültek zsákmányukat felfaló cápákról

Hiába voltak óriási tüskéik és tapadtak erőteljesen a tengerfenékhez, a cápák akkor is elbántak velük.