Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,23 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,398 $

Megérkeztek az amerikai tűzoltók Ausztráliába: hatalmas tapssal fogadták őket

10 éve nem volt példa arra, hogy amerikai tűzoltók segítsék az ausztrál társaik munkáját. Most minden eddiginél nagyobb szükség van erre.

Most

A T-800-as

Szerkesztő

Sajnálatos módon az elmúlt hetekben Ausztrália vette át a vezető hírek szerepét, miután a bozóttüzek hatalmas károkat okoznak. Új-Dél-Wales van a legnehezebb helyzetben, így a legtöbb támogatást ez a terület kapja.

A sztárok és a milliárdos üzletemberek egyre inkább összefognak, hogy segítsenek. Nemrég egy helyi bányászmágnás 70 millió dollárt adományozott az országának, segítvén ezzel a jelenlegi harcot, és a későbbi újjáépítést, valamint az újabb tüzek megelőzését, hatékonyabb visszaszorítását. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Legutóbb pedig Leonardo DiCaprio iratkozott fel erre a bizonyos képzeletbeli listára, méghozzá további 3 millió dollárral a Föld Szövetségének nevében, aminek a világhíres színész az egyik alapítója. Nincs olyan nap, amikor ne követné valaki az adományozó társakat, így többek között Lewis Hamilton is hasonlóan tett. A hatszoros F1-es világbajnok rekorder 500 ezer dollárt ajánlott fel.

Az amerikai tűzoltók is segíteni akartak, és úgy döntöttek, hogy repülőre ülnek, és csatlakoznak az ausztrál társaikhoz. A Huffington Post jelentése szerint 10 éve nem volt példa arra, hogy Amerika tűzoltókat küldött volna Ausztráliába, segítvén az oltásokat.

Közel 50 amerikai tűzoltót vezényeltek Ausztráliába, akik azonnal meg is kezdik a fontos munkát, segítvén az oltásban, és a különféle mentésekben, hiszen még mindig sokan vannak veszélyben, nem beszélve az állatokról.

A forró, száraz és szeles időjárás nem segít a helyzeten, ami még inkább nehézzé teszi a munkálatokat. Emiatt különösen jól jön a fizikai segítség, és a 48 tapasztalt szakember az Egyesült Államokból, akik mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy segítsenek.

Mint arról a Ladbible is beszámolt, már nagyon várták az amerikai tűzoltókat, akiket taps fogadta a repülőtéren. A szakemberek között nők is vannak, akik ugyancsak magasan képzettek, és pontosan tudják, hogy mit kell tenniük.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.