Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Negyedbillió dollárra duzzadt Elon Musk teljes vagyona

Könnyen elképzelhető, hogy a Tesla, valamint a SpaceX alapítója és vezérigazgatója lehet az első ember, aki hamarosan dollárbilliomossá avanzsálhat.

...svg content...MTI/EPA/Alexander Becher
Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Bloomberg legújabb jelentéséből kiderült, hogy Elon Musk összvagyona az elmúlt hónapok során 250 milliárd dollárra bővült, ezzel pedig lepipálta az Amazon és a Blue Origin atyját, a sokak által nem túlságosan kedvelt Jeff Bezost.

Az is hozzájárult az eszméletlen növekedéshez, hogy az Egyesült Államokban aktív autókölcsönző-óriás, a Hertz minap 100 ezer Teslát vásárolt, ezáltal megerősítve villanyautókból álló flottájukat. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az üzlet rendkívül pozitívan sült el, a Tesla árfolyama 6,7 százalékkal nőtt a tőzsdén, miközben a cég 4,2 milliárd dolláros tiszta profitot könyvelhetett el, melyből jócskán jutott a mémkirály techgurunak is.

Elon Musk egyébként már szeptember végén átvette a világ leggazdagabb embere címet Jeff Bezostól, a kettejük közötti különbség azonban tovább bővült, a határ pedig szakértők szerint csak a csillagos ég lehet.

Ha az üzletember vagyona továbbra is a jelenlegi ütemben gyarapodik, akkor nem kizárt, hogy még ebben az évtizedben elérheti az egybillió dolláros álomhatárt, amire eddig még senki sem volt képes.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.