Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,86 Ft
Euró
381,61 Ft
Font
445,49 Ft
Bitcoin
43,545 $

Mindent a fiatalságért: erre egyáltalán nem sajnálják a pénzt a szupergazdagok

A covid-járvány kitörése óta megtízszereződött az otthonokban kiépített, jégfürdőzésre alkalmas kádak és medencék száma, ám az amerikai gyártók további emelkedésre számítanak.

További Hírek

Hazánk két legtehetősebb embere, a magyar állampolgársággal rendelkező Timur és Ruszlan Rahimkulov vagyonát jelentősen megtépázták az Oroszországgal szemben hozott pénzügyi szankciók.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2020-as adatai alapján 265 988 magánszemély vallott be tőkejövedelmet.

Kifizetődni látszik Warren Buffett érték alapú befektetési stratégiája, vagyona ugyanis ismét meghaladta a Meta vezérének kasszáját.

Elviselhetetlenné vált az amerikai East Hampton-i reptér forgalma, ezért magánkézbe vették, és be is zárták, néhány nap múlva viszont újranyitják a kifutót, de azon kizárólag a milliárdosok landolhatnak saját repülőgépeikkel.

A világ tíz leggazdagabb embere kétszeresénél is nagyobbra növelte vagyonát a pandémia kirobbanása óta.

A Bridgewater Associates alapítója úgy gondolja, az országoknak sürgősen tennie kellene a vagyonkülönbség csökkentése érdekében.

A legújabb statisztikák alapján kiderült, a világ 500 leggazdagabb emberének vagyona év végén túllépte a 8 400 milliárd dollárt.

A hagyományokhoz híven december végén közzétették a leggazdagabb magyarok listáját.

A Tesla és a SpaceX vezérigazgatójának vagyona eszméletlen módon megduzzadt az elmúlt hónapokban, Jeff Bezos nagy bánatára.

Könnyen elképzelhető, hogy a Tesla, valamint a SpaceX alapítója és vezérigazgatója lehet az első ember, aki hamarosan dollárbilliomossá avanzsálhat.