Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,36 Ft
Euró
388,99 Ft
Font
454,69 Ft
Bitcoin
58,525 $

X-Faktor: Csobot Adél tátott szájjal figyelte, ebből mi lesz (videó)

A legújabb előzetes alapján ezen a szombaton sem maradnak érdekes jelenetek nélkül az X-Faktor nézői.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre közelebb és közelebb kerülünk ahhoz, hogy lássuk, mi történt az X-Faktor táborban, ahol a válogatókon kiválasztott versenyzők küzdhetnek meg egymás ellen a mentorok kegyeiért.

Nem lesz könnyű dolguk, ahogy a mentoroknak sem, mert van pár igazán tehetséges versenyző. Mint minden évben, idén is lehetnek olyan versenyzők, akik csalódást okoznak, míg mások hatalmasat mennek. Soron kívül Rendkívüli üzemanyagár-változás került bejelentésre

Nem várt fejlődéseket is láthatunk, ebben szinte biztosak lehetünk, elnézve a korábbi évadokat. Most azonban továbbra is a válogatók vannak középpontban, a negyedik ilyen műsor következik.

Az előző válogató volt a legintenzívebb, amit valaha láthattunk az X-Faktorban. Igazi őrület volt, ahogy Puskás Peti székhez „kötve” próbált táncolni, miközben Gáspár Lacit arcon vagy nyakon szerették volna önteni.

Lapozó: 1 2

Tarlós Vitézyről: elég nagy arc kell ahhoz, hogy valaki ilyen nyilatkozatokat tegyen

Budapest volt városvezetője őszinte véleményt fogalmazott meg az egykori BKK-vezért illetően.

Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

Jó néhány kültéri medencét már kinyitottak húsvétra, a következő nagyobb medencebeüzemelési hullám azonban a pünkösdi hosszú hétvégén lesz, míg máshol csak június végén lesz nyitás.