Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,80 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
63,982 $

Solskjaer az 5-0-s vereség után sem hajlandó távozni

Igen súlyos vereséget szenvedett a Manchester United a Liverpool elleni mérkőzésen vasárnap: hazai pályán 5-0-ra kaptak ki Jürgen Klopp csapatától. Az elmúlt időszak mélyrepülése miatt sok Manchester United-szurkoló abban bízik, új edző kerül végre a kispadra.

Fotó: Twitter/Manchester United
Sport

Kornis Vivien

Szerkesztő

Ennek ellenére Ole Gunnar Solskjaer kitart a csapat mellett, és azt állítja, nem hajlandó feladni a Manchester United vezetését, még akkor sem, ha az 5-0-s vereség volt a “legsötétebb napja” a klub kispadján. 

A Manchester United a hét közepén a Bajnokok Ligája csoportkörében 3-2-re legyőzte az Atalantát, ez azonban nem kárpótolja az Old Trafford klubjának szurkolóit a kínos pillanatokért, amit a Liverpool elleni összecsapáson láthattak.  Soron kívül Egészségesebb lesz a kenyér, ha lefagyasztjuk fogyasztás előtt?

A Liverpool egyébként egészen történelmi győzelmet aratott, hiszen az Old Trafford pályáján ez az 5-0-s eredmény az eddigi legjobbjuk. 

A BBC Sport tudósítása szerint Solskjaer a mérkőzés után vállalta a felelősséget csapata teljesítményéért. Azt mondta, “nem könnyű bármit mondani, eltekintve attól, hogy ez volt a legsötétebb napunk, mióta ezeket a játékosokat vezetem.”

Az edző szerint egyénileg és csapatként sem volt megfelelő a klub teljesítménye, és sok lehetőséget biztosítottak a Liverpoolnak a pontszerzésre. Szerinte a harmadik gól döntötte el a meccset.

Solskjaer felemlegette a múlt szezon Spurs elleni 6-1-es vereségét is, de szerinte sokkal súlyosabb, amit a Liverpool ellen nyújtott a csapat. Ennek ellenére nem hajlandó feladni a küzdelmet. Hangsúlyozta, hogy nem lesz egyszerű, és a játékosoknak sem lesz könnyű. 

“Tudjuk, hogy a lehető legmélyebben vagyunk, és ennél rosszabbul már nem érezhetjük magunkat. Lássuk, mit tudunk ezzel kezdeni” – zárta le.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Újra a teljes vonalon közlekedik az M2-es metró egy utas rosszulléte után

Egy utas rosszulléte miatt egy ideig pótlóbusz közlekedett az M2-es metró érintett szakaszán Budapesten.