Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,05 Ft
Euró
391,02 Ft
Font
457,96 Ft
Bitcoin
62,771 $

X-Faktor: arcpirító magyarázat az egyik rappertől, hogy Gáspár Laciék miért vannak feljebb

Bökfi Krisztina különösen rosszul fogadta a kritikákat és az elutasítást, könnyek között beszélt arról, hogy milyen érzések vannak benne.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az X-Faktor harmadik válogatóján is sorra érkeztek a kevésbé tehetséges versenyzők, akik valamiért odabent hatalmas önbizalmat éreztek. Már önmagában ahhoz is nagy erő kell, hogy kiálljon valaki a színpadra, de általában azoknak van a legnagyobb önbizalmuk, akikből nem lesz énekes vagy igazi rapper.

Ebben a körben is volt jó pár hasonló karakter, és nem mindenki fogadta túl jól az elutasítást. Az elmúlt szériákhoz képest talán többen próbálkoztak rappel, ami divatos műfaj lett Magyarországon, és egyesek azt gondolják, hogy ebből könnyen meg lehet élni. Soron kívül Bőnyi iskolai késelés: a megkéselt lány túl van az életveszélyen

A rap egyszerű műfajnak tűnhet, de messze nem az. Bizonyos szempontból még nehezebb is, mint az éneklés. Csak jöttek és jöttek a rapperek, ugyanakkor kevesen állták meg a helyüket, Bökfi Krisztina sem járt sikerrel.

Sokkoló jelenet az X-Faktorban: nyakba akarták önteni Gáspár Lacit, majd hozzávágták a mikrofont

Krisztina elmondta, örülne annak, ha eljutna a döntőig, és kapott negatív kommenteket a válogató előtt, de nem foglalkozik azokkal. Be akarta bizonyítani, hogy igenis van tehetsége, és az X-Faktor sztárja lehet. „Nem érdekes a sok idióta véleménye, tudom, hogy az X-Faktorban a helyem.”

Lapozó: 1 2