Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Vizsgálja a rendőrség a Palace-szurkolók Newcastle-ellenes molinóját

A brit rendőrség megkezdte a nyomozást annak a hatalmas transzparensnek az ügyében, amelyen a Crystal Palace szurkolók kigúnyolták a Newcastle United újdonsült tulajdonosát.

Twitter
Sport

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A szóban forgó, kiemelt képünkon is látható molinón a Newcastle United tulajdonosát, a PIF nevű pénzügyi vállalatot egy klasszikus, szaúdi öltözékbe bújtatott arab férfi képében ábrázolják, miközben egy hatalmas karddal éppen egy szarka lefejezésére készül, ami a fekete-fehér klub kabalaállatának számít.

A transzparenst a Premier League szombati mérkőzésén húzták fel a Crystal Palace szurkolói, akik azt nehezményezték, hogy a rivális csapat esetében olyan tulajokról van szó, akik szorosan együttműködnek a szaúdi rezsimmel, és nem áll messze tőlük a terrorizmus, a lefejezések, az emberi jogok porba tiprása, a gyilkosságok, valamint a cenzúra – írta a The Guardian. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A londoni alakulat ultrái, a Holmesdale Fanatics korábban kiadott egy közleményt, amelyben éles kritikát fogalmaztak meg a Newcastle Uniteddel szemben, mondván a Premier League megengedte nekik, hogy a pénzt válasszák az erkölcs helyett, ezáltal szövetkezhettek a világ legvéresebb elnyomó rezsimével.

A Croydon Metropolitan Rendőrség Twitter-bejegyzésében közölte, megkezdték a vizsgálatot az október 23-án történt incidens ügyében, így elképzelhető, hogy a Crystal Palace szurkolóit, esetlegesen a klubot is megbüntethetik.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.