Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Volt idő, amikor Caramel fizette be Pápai Joci számláját, miután kikapcsolták nála az áramot

A LifeTV-n futó Összezárva Hajdú Péterrel legutóbbi vendége Pápai Joci volt, aki több mély vallomást tett, mert volt miről a nehéz időszakai miatt.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Pápai Jocinak nem egy nehéz időszaka volt az életében, de a feleségével közösen mindent át tudtak vészelni, még egy megcsalást is. Szerelmük egyben tartotta a családot, és azóta is elválaszthatatlanok.

Nem mindig volt sok pénzük, néha még a pár ezer forintnak is örülni tudtak. Manapság természetesen más a helyzet, Joci az egyik legnagyobb sztár és a TV2 is gyakran foglalkoztatja a különböző műsoraiban. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Pánikba azonban soha nem estek, még akkor sem, amikor például nem tudtak időben kifizetni egy számlát. A pánik helyett igyekeztek megoldást találni a kérdésekre, és a lehető leghamarabb befizetni a késedelmet.

Sarka Kata modellként is kiemelkedő lenne, csodálatos sminket és frizurát kapott

„Nem estünk pánikba, majd a jóisten ad holnapra, mindig adott is, tudod. Nem fejtettük meg azt, ha nem tudjuk befizetni a villanyt, jó majd be lesz fizetni jövő héten.” – mesélte Hajdú Péternek Joci a nehéz időszakukról.

Voltak idők, amikor valóban nem tudták befizetni a számlákat, de amíg otthon lakott, nem volt arra példa, hogy kikapcsolták volna a villanyt. „Amíg otthon laktam, nem, de aztán utána, amikor különköltöztem, akkor ki is kapcsolták.”

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.