Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,09 Ft
Euró
385,69 Ft
Font
451,30 Ft
Bitcoin
71,137 $

Megható vallomás arról, miért alszik szakadt pólóban Pápai Joci

Pápai Joci az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor valaha volt egyik legérdekesebb vendége volt, aki azt is elárulta, miért alszik szakadt pólóban.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Joci tipikusan az a karakter, aki nagyon mélyről tört fel, rengeteg nélkülözést kellett átélnie a feleségével, de a kitartásának és a tehetségének köszönhetően mindent meg tudott adni a családjának, amit csak lehet.

Jól élnek, szép házban laknak, semmiben nem szenvednek hiányt, de ez nem mindig volt így. A Hajdú Péterrel folytatott hosszú beszélgetések ideje alatt arra is fény derült, hogy egy alkalommal megcsalta a kedvesét az énekes, de végül megbocsátást nyert. Soron kívül Halálos verőcei hajóbaleset: így emelték ki a roncsot a Dunából (videó)

Voltak nehéz időszakok, az élet keményen elbánhatott volna velük, ám végül a sors úgy hozta, hogy Joci a sztárok közé emelkedhetett. Nagy sikerek vannak mögötte, jelenleg is a TV2-n futó Sztárban Sztár leszek! Mestere, ami szintén remek lehetőség számára.

A reggeli órákban, közvetlen az ébredés után Péter megkérdezte Jocit, hogy mindig melegítőben alszik-e, és arra is fény derült, miért visel szakadt pólót közben. Emögött is egy megrendítő vallomás áll, mely megmutatja, hogy Joci soha nem felejtette el, honnan jött.

Lapozó: 1 2

Publicus: Karácsony Gergely magabiztosan vezet

A főpolgármester akkor is győzne, ha Szentkirályi Alexandra vagy Vitézy Dávid visszalép egymás javára.

Sörrel a kezében tépett le választási plakátokat egy férfi Budapesten, 77 plakátig jutott

Nem kis kárt okozott ezzel a férfi, akit elfogtak a rendőrök, és ezek után rendeznie kell az általa okozott károkat.

Halálos áldozata is van a bátaszéki lakástűznek, 17 tűzoltó próbált segíteni

Mint kiderült, halálos áldozata is van a Bátaszéken bekövetkezett lakástűznek, amiről a Katasztrófavédelem adott tájékoztatást.