Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,39 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,33 Ft
Bitcoin
57,435 $

X-Faktor: újra és újra beszólnak Gáspár Lacinak (videó)

Ez már nem az első, és nem is a második alkalom, amikor beszól valaki Gáspár Lacinak, valamiért rendre megtalálják őt.

Fotó RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ezen a hétvégén sem maradunk X-Faktor nélkül, rendületlenül zajlanak az események a tehetségkutatóban, sorra jönnek a válogatók, amik mindig izgalmasak, látványosak és természetesen humorosak.

Nincs miért aggódniuk a nézőknek, most szombaton sem fognak unatkozni, és sok olyan figura lesz, akiknek az éneklés közelében nem kellene lenniük, mégis érzik magukban az erőt. Általában ezekből lesz a legnagyobb „pofon” és sértődés. Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

Az elmúlt évekhez hasonlóan lesznek visszatérők, akiknek a többsége valamiért képtelen elfogadni, hogy nincs hangja, vagy nem elég jó. A mentorok már nem egyszer közölték velük, hogy soha nem lesznek énekesek, de ők akkor is jelentkeznek.

Nyerő Páros: szakít az egyik páros a műsorban?

Természetesen mindenki előtt szabad az út, csodák azonban márpedig csak nagyon ritkán történnek. Megnézzük, hogy ezen a hétvégén lesz-e csoda, de meglepetés mindenképpen. Sőt, mint azt az előzetesben is láthatjátok, Gáspár Lacinak megint beszólnak.

Lapozó: 1 2

Ezt a 7 szokást követik azok, akik szinte soha nem lesznek betegek

Érdemes megfogadni a tanácsokat, hiszen így hosszú éveken át élvezhetjük az aktív és egészséges életet.

Ezzel a góllal kapott ki a PSG a Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában (videó)

A PSG több nagy helyzetet is kihagyott, azonban összességében megérdemelt volt a Dortmund győzelme a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.