Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,34 Ft
Euró
389,23 Ft
Font
454,97 Ft
Bitcoin
59,304 $

Nyerő Páros: így mentette meg Csuti Kulcsár Edinát, szenzációs volt (videó)

Csutinak nemcsak gyorsnak, hanem ügyesnek is kellett lennie, mert közben folyamatosan ment az idő, és nagy volt a tét.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Kulcsár Edina és Csuti talán a legnagyobb névként debütáltak a Nyerő Párosban. Rögtön egy drámai vallomással nyitottak, mert kiderült, hogy válságban van a házasságuk, és amiatt érkeztek a műsorba, hogy megmentsék a kapcsolatukat.

Edina azt is elárulta, hogy a válóper is szóba került, és az egyik jelenetben reggeli közben elsírta magát, miközben Csutival beszélgetett a kapcsolatukról. Megható pillanatok voltak ezek, és a Nyerő Páros is hozzátett ahhoz, hogy végül együtt maradjanak. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

A szerdai nap elsősorban amiatt volt érdekes, mert megrendezték az első szimpátiaszavazást, aminek a végén egy párnak búcsúznia kellett. Végül hatalmas meglepetésre Nádai Anikó és szerelme kapta a legkevesebb voksot.

Egyedül csak Edináék szavaztak rájuk, így messze simább volt a szavazás, mint azt bárki is várhatta volna. Értelemszerűen Anikóék igencsak csalódottak voltak, de az RTL Klub sztárja a sok negatív kommentet látva utólag már nem szomorkodik a történtek miatt.

Lapozó: 1 2