Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,95 Ft
Euró
390,85 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
60,459 $

Demcsák Zsuzsa válasza arra, hogy fel tud-e nézni a férjére: „Hogyne!”

Hajdú Péter megkérdezte Demcsák Zsuzsát, hogy fel tud-e nézni a férjére, aki nagyon boldoggá teszi őt, és valami egészen mást ad, mint amihez hozzászokhatott.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Demcsák Zsuzsa és Hajdú Péter nagyon régóta ismerik egymást, remek kapcsolatot ápolnak, emiatt is tudnak személyesebben beszélgetni. Zsuzsa is az egyik legismertebb szakember a médiában, rendkívül sokan elismerik, megszerették a nézők.

A Dancing with the Stars 2 egy remek lehetőség lehetett volna arra, hogy megmutassa a másik oldalát, amit eddig csak kevesen ismerhettek. A sors furcsa fintora, hogy már a második adásban kiesett a rá érkezett kevés szavazat miatt. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

Döbbenten álltunk a tény előtt, nem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar búcsúznia kell a műsorból, és ő sem. A mezőny egyik legérdekesebb karaktere volt, és a Frizbiben többek között erről is tett említést, ahogyan a férjéről is.

„Nyilvánvalóan csodál téged. Te egy sztár vagy, jól nézel ki, bombanő vagy, de te fel tudsz rá nézni?” – tett fel a kérdést Péter a LifeTV műsorában. „Hogyne,hogyne! Az, amit mi ketten élünk, meg amit mi négyen élünk, az azt hiszem, hogy egy csoda.”

Lapozó: 1 2