Dollár
395,41 Ft
Euró
412,67 Ft
Font
480,98 Ft
Bitcoin
17,094 $

Demcsák Zsuzsa érdekes részleteket árult el kapcsolatáról, nem is gondolnád, miket

Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
not image

Takács Petra

2021. október 18. - 14:17

Demcsák Zsuzsa őszintén beszélt kapcsolatáról Hajdú Péternek a Frizbi legutóbbi adásának ideje alatt, és elárult pár olyan dolgot, amit eddig nem tudhattunk.

Demcsák Zsuzsa az egyik legprofibb szakember a médiapiacon, és nemcsak műsorvezetőként. Tanárként is sokat tesz hozzá a szakmához, és legutóbb egy nagyon más oldalát ismerhettük meg a Dancing with the Stars-ban.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Sokkoló volt, amikor már a második adásban kiesett, noha a teljesítménye alapján nem neki kellett volna távoznia, de a nézők így döntöttek. Hajdú Péter természetesen a kapcsolatáról is megkérdezte őt a Frizbiben, hiszen csak úgy ragyog, amikor élete párjáról beszél.

Azt azonban tagadta, hogy 100%-os lenne a harmónia közöttük, mert szoktak veszekedni, és van olyan is, amikor napokon át nem szólnak egymáshoz. „Biztosan nem élünk 100%-os harmóniában.” – válaszolt egyértelműen Demcsák.

Gelencsér Timi reakciója arra, hogy átvehetné-e Palik László helyét az Exatlonban

„Én onnan veszem észre a harmóniát, meg azt, hogy ez valódi boldogság, hogy amikor elkezdek róla beszélni, akkor ide felcsúszik a szám széle, tehát olyan mosolygással beszélek mindig róla.” – folytatta Zsuzsa.

„Egyszerűen jó kiejteni a nevét… Mi is veszekszünk, nekünk is vannak, hogy napokig nem szólunk egymáshoz.” Zsuzsa viccesen megjegyezte, ő személy szerint bármin össze tud kapni a párjával, és angolul kommunikálnak.

Lapozó: 1 2