Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,35 Ft
Euró
389,38 Ft
Font
452,03 Ft
Bitcoin
62,305 $

Fojtogatás áldozata lett Gabby Petito

A halottkém jelentéséből kiderült, egyértelműen a nyakánál fogva fojtották meg a 22 éves lányt.

Petito család
Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A floridai Gabrielle Petito halála az egész világot lázban tartja, a rejtélyes körülmények között eltűnt lányról sokáig azt hitték, párjával, Brian Laundrie-val menekülhetett el önakaratából, végül azonban kiderült, valaki szándékosan gyilkolta meg.

A Teton megyei halottkém, dr. Brent Blue a mai napon lefolytatott boncolást követően megállapította, hogy Petitót egyértelműen fojtogatva ölték meg, az erre utaló nyomok alapján ugyanis kizárható, hogy esetleg öngyilkosságot követett el. Soron kívül Orbán Viktor új helyettes államtitkárt nevezett ki

Szeptember 21. óta tudni lehet, hogy gyilkosságról van szó, ám egyesek kételkedtek a körülményekben és a fiatal lány halálának mikéntjében, ezért volt szükséges igazságügyi szempontból a hivatalos patológiai vizsgálat – írta a The New York Times.

Toxikológiai ellenőrzéseket is elvégeztek Petito holttestén, azonban az eredményekre még várni kell, így csak később tudhatjuk meg, hogy a fojtogatást megelőzően ivott-e alkoholt vagy használt-e kábítószert, illetve más tudatmódosító készítményt.

Mindeközben társa és barátja, a 23 éves Brian Laundrie-t továbbra sem találják a rendőrök, hiába kutatták már át a teljes erdőséget és völgyet, ahol partnere holttestére rábukkantak. Az sem motiválta a férfit, hogy leblokkolták a hitelkártyáját, így csak találgathatunk annak kapcsán, valójában mi történhetett azon az ominózus éjszakán.

Az Ökumenikus Egyház szerint visszaélhetnek a gyónási titokkal

Úgy vélik, a gyónási titok és a kánonjog visszaélésszerű használata lehetőséget biztosíthat néhány papnak a gyermekbántalmazási ügyek eltussolására a most tárgyalt törvényjavaslat alapján.