Kezdőlap

Friss hĆ­rek

Fontos hĆ­rek

Felkapott

MenĆ¼

DollƔr
366,55 Ft
EurĆ³
391,49 Ft
Font
458,12 Ft
Bitcoin
59,403 $

PSG-Manchester City: kezd a Messi-Neymar-MbappĆ© triĆ³

NĆ©vben megint nagyon erősek a franciĆ”k, de eddig nem voltak tĆŗl meggyőzőek a Bajnokok LigĆ”jĆ”ban, rĆ”adĆ”sul most a Manchester City ellen kellene bizonyĆ­taniuk.

FotĆ³: Twenty20
Sport

Hujber DƔvid

Szerkesztő

Sokan tartottak attĆ³l, hogy Messi nem jĆ”tszhat a sĆ©rĆ¼lĆ©se miatt a City ellen, Ć”m vĆ©gĆ¼l a kezdőben kapott helyet Neymar Ć©s MbappĆ© mellett. PapĆ­ron ez a vilĆ”g legerősebb triĆ³ja, de eddig egyrĆ©szt nem műkƶdtek tĆŗl hatĆ©konyan, mĆ”srĆ©szt nem jĆ”tszottak tĆŗl sokat egyĆ¼tt.

Az eddig mellőzƶtt Donnarumma is megkapja a lehetősĆ©get, akit szintĆ©n ingyen igazolt le a PSG, Ć©s a vilĆ”g egyik legjobb kapusĆ”nak tartjĆ”k. Előtte Mendes, Kimpembe, Marquinhos Ć©s Hakimi foglal helyet a vĆ©delemben. Soron kĆ­vĆ¼l Beismerte a gyĆ³gyszergyĆ”rtĆ³, hogy vĆ©rrƶgƶt okozhat a Covid-oltĆ³anyaga

Herrera, Verrati Ć©s Gueye feladata pedig az lesz, hogy tĆ”mogassa a nagy triĆ³t, mikƶzben a kispadon is komoly nevek vannak, kezdve Wijnaldummal, Navasszal, Icardival, vagy Draxlerrel, szĆ³val van miből vĆ”logatnia PochettinĆ³nak.

Griezmann, Sancho, Donnarumma ā€“ akiknek nem sikerĆ¼lt jĆ³l az Ć”tigazolĆ”s

A Manchester City 3, a PSG 1 ponttal vĆ”rja a nagy rangadĆ³t az A csoportban, ahol a Lipcse Ć©s a Brugge csap mĆ©g ƶssze egymĆ”ssal, szintĆ©n 21 Ć³rĆ”s kezdĆ©ssel.

CsalĆ”di tragĆ©dia NĆ”dasfőn: egy fĆ©rfi Ć©letĆ©t vesztette, a felesĆ©gĆ©t gyanĆŗsĆ­tjĆ”k a gyilkossĆ”ggal

Egy fĆ©rfi Ć©letĆ©t vesztette, egy nő Ć©s kĆ©t gyermek pedig megsĆ©rĆ¼lt. Most friss rĆ©szletek lĆ”ttak napvilĆ”got a tragĆ©diĆ”rĆ³l.