Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Negyedmillió forintba kerül a Galaxy Watch 4 speciális kiadása

A Samsung Galaxy Watch 4 Classic Thom Browne Edition 800 dolláros kezdőáron lesz kapható a hivatalos viszonteladóknál.

Samsung
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az augusztusi Galaxy Unpacked eseményen rengeteg újdonságról hullott le a lepel, többek között bemutatásra kerültek az új összehajtható okostelefonok, illetve a komoly ráncfelvarráson átesett okosórák is, amelyek egyedi külsőt kaptak.

Nemrégiben a Samsung bejelentette, hogy a Watch4 Classic okosórák Thom Browne Edition különkiadását is piacra dobják, mégpedig 800 dolláros áron, ami tükrözi a kütyükbe fektetett odafigyelést és mérnöki munkát. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A 42 milliméteres szíjmérettel ellátott speciális okoseszköz ródium ötvözetből készült keretet kapott, miközben öt exkluzív, előre telepített Thom Browne watch face-szel lett ellátva – írta a GSM Arena hírportál.

A Z Fold3-hoz és a Z Flip3-hoz hasonlóan a Galaxy Watch4 Classic Thom Browne Edition is előrendelhető szeptember 29-től, azonban fontos megjegyezni, hogy csupán korlátozott példányszámban várható a megjelenésük, így érdemes sietniük azoknak, akik le szeretnének csapni a készülékre.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.