Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,39 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,33 Ft
Bitcoin
57,435 $

13 000 embert oltottak be a személyes felkeresés után, 90%-os az elutasítás

Még mindig sokan vannak az idősek közül, akik a személyes felkeresés ellenére is elutasítják az oltás lehetőségét.

Fotó: Beoltanak egy nőt a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina harmadik, emlékeztető adagjával az egri Markhot Ferenc Kórház oltópontján 2021. szeptember 14-én. MTI/Komka Péter
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Folyamatosan nő az oltottak száma, de egy ideje sokkal lassabban, mint korábban, mivel nehéz meggyőzni azokat, akik elutasítják a vakcinákat. Ezzel pedig azt kockáztatják meg, hogy kórházba kerülnek, és esetlegesen súlyos lesz az állapotuk.

Mint azt korábban megerősítették, még mindig körülbelül 400 000 olyan ember van Magyarországon, akik a 60 év felettiek közül nem oltották be magukat. Ez jelentős, és ők már egyértelműen veszélyben lehetnek a koruk miatt.

Kiderült, hogy a háziorvosok, rezidensek a személyes felkeresések által 13 000 embert tudtak beoltani, míg 90%-uk elutasították a lehetőséget, és nem éltek azzal. A kormány továbbra is dolgozik azon, hogy a szakembereken keresztül meggyőzze ezeket az embereket, és mindenki mást is.

Ezt a 7 szokást követik azok, akik szinte soha nem lesznek betegek

Érdemes megfogadni a tanácsokat, hiszen így hosszú éveken át élvezhetjük az aktív és egészséges életet.

Ezzel a góllal kapott ki a PSG a Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában (videó)

A PSG több nagy helyzetet is kihagyott, azonban összességében megérdemelt volt a Dortmund győzelme a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.