Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,40 Ft
Euró
390,62 Ft
Font
457,42 Ft
Bitcoin
59,955 $

Három hónapig részesülnek ellátásban Magyarországon az afgán menekültek

Ez idő alatt bele kell egyezniük többek között abba is, hogy megkapják a koronavírus elleni védőoltást.

MTI/EPA/Malton Dibra
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Három hónapig jogosult az idegenrendészeti hatóság által fenntartott valamely befogadó intézményben elhelyezésre és ellátásra az a harmadik országbeli állampolgár, aki a magyar szervezetekkel való együttműködése vagy hozzátartozójának együttműködése miatt került veszélybe származási országában – olvasható a Magyar Közlöny legújabb számában.

A rendelet a magyar mentőakció során kimenekített afgán állampolgárokra is vonatkozik, akik jelenleg Vámosszabadiban és Balassagyarmaton tartózkodnak. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Az új szabályzat értelmében mindez magában foglalja a szállást, a napi háromszori étkezés, kiskorú gyermek, várandós nő vagy szoptatós anya esetében napi ötszöri étkezést, valamint a személyes használatra étkező- és tisztálkodási eszközök vagy ennek megfelelő értékű higiénés hozzájárulás és ruházat biztosítását.

A költségeket a magyar állam viseli, cserébe mindez magában foglalja a szállást, a napi háromszori étkezés, kiskorú gyermek, várandós nő vagy szoptatós anya esetében napi ötszöri étkezést, valamint a személyes használatra étkező- és tisztálkodási eszközök vagy ennek megfelelő értékű higiénés hozzájárulás és ruházat biztosítását.

2-2-es döntetlen született a Bayern München és a Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőjén

Egy nagyon izgalmas és fordulatos mérkőzést játszott egymással a Bayern München és a Real Madrid a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.