Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,54 Ft
Euró
386,90 Ft
Font
450,13 Ft
Bitcoin
62,674 $

Nyitott lett volna Cristiano Ronaldo a riválisra, mielőtt a Manchester United ajánlata befutott

Érdekes értesülések láttak napvilágot a spanyol sajtóban, amely Cristiano Ronaldo távozásának körülményeit firtatja.

Fotó: Cristiano Ronaldo, a Juventus olasz labdarúgóklub új játékosa köszönti rajongóit Pekingben 2018. július 19-én. (MTI/EPA/Vu Hong)
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Mint ismeretes, Cristiano Ronaldo mondhatni a semmiből benyújtotta átigazolási kérelmét és különböző találgatásokat követően végül a Manchester United csapatához került, így visszatért első topligás klubjához.

Már akkor megjelentek a meglehetősen furcsa találgatások azonban, hogy a portugál játékos a városi riválishoz, a Pep Guardiola-féle Manchester Cityhez igazolhat, ám ebből nem lett semmi, mivel a Manchester United is versenybe szállt. Soron kívül Ennyibe kerülnek a jegyek a magyar válogatott utolsó felkészülési meccsére

A Vörös Ördögök végül 15 + 8 millió eurós üzlet keretében szerezték meg az ötszörös aranylabdás portugál klasszist, aki nagyon sokat lendíthet a csapat támadójátékán. Ez azonban a spanyol sajtó szerint majdnem nem lett így.

A Goal.com a spanyol COPE értesüléseire támaszkodva ugyanis arról ír, hogy a United ajánlata előtt Cristiano Ronaldo a Cityhez akart igazolni. Guillem Ballague, a spanyol lap újságírója úgy tudja, hogy ez azon bukott el, hogy Guardioláék nem tudtak csatárt eladni.

A City ugyanis megpróbálta állítólag eladni utolsó pillanatban Bernardo Silvát, Gabruel Jesust vagy Rijád Mahrezt, hogy megnyíljon a lehetőség Ronaldo előtt, ám ezt nem sikerült időben, ezért a United lecsapott a lehetőségre.

Kérdés azonban, hogy mennyire megalapozott ez az értesülés, mert inkább pletykák szintjén folyt erről a találgatás, valamint Cristiano Ronaldo több, évekkel ezelőtti interjúban kijelentette, hogy nem lenne képes riválisnál játszani.

Megvalósul Vitézy kívánsága, élőben vitázhat Karácsonnyal a Partizánban

Vitézy Dávid és Karácsony Gergely élő adásban feszülhet egymásnak, ami az elmúlt időszak egyik legnézettebb műsora lehet, míg Szentkirályi Alexandra valószínűleg nem lesz ott.

Április óta nem találnak egy 16 éves pécsi lányt

A 16 éves pécsi lány még április közepe előtt tűnt el, azóta sem tudni, hogy hol tartózkodik jelenleg, és mit csinál.

Keretet hirdet Marco Rossi, élőben adja a tv

Élőben közvetíti a televízió Marco Rossi kerethirdetését az Európa-bajnokságot megelőző utolsó felkészülési mérkőzésre.