18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,305 $

Németországban és Svájcban kényszerített prostitúcióra lányokat egy férfi

Pénzmosás és erőszak vádjával vették őrizetbe azt a férfit, aki többszöri alkalommal kényszerített nőket arra, hogy eltartsák őt, miközben bordélyházakat üzemeltetett.

...svg content...Police.hu
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A vádirat lényege szerint a férfi – élettársi kapcsolata ellenére – 2015 őszétől 2017-ig, többnyire álnéven, rendszeresen adott fel hirdetéseket internetes társkereső oldalakon, majd az így megismert több nővel is rövid ideig tartó párkapcsolatot alakított ki – írta az ugyeszseg.hu.

Az ismerkedéssel azonban nem a tényleges párkapcsolat kialakítása volt a férfi célja, hanem az, hogy szerelmi viszony színlelésével, megtévesztéssel rávegye a sértetteket arra, hogy Németországban és Svájcban prostitúciós tevékenységet folytassanak. Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

A vádlott az interneten megismert nőket, rövid ismeretség után rávette, hogy költözzenek oda hozzá, az általa bérelt budapesti szállodai szobájába. Ezután arra hivatkozott, hogy a vállalkozása tönkrement, pénzre van szüksége, hogy azt újraindítsa, valamint elhitette velük azt is, hogy a prostitúcióból származó pénzre azért van szükségük, hogy abból a közös jövőjük feltételeit megteremtsék, közös autót és házat tudjanak venni maguknak.

Az ügynek négy sértettje van. A vádlott közülük három nőt rendszeresen bántalmazott és fenyegetett is azért, hogy akaratukat megtörje, engedelmességre, illetve a prostitúciós tevékenység folytatására kényszerítse őket. A vád szerint az egyik nőt meg is erőszakolta. Egy másik sértettet pedig arra kényszerített, hogy az általa külföldre küldött többi nőt kint fogadja, és betanítsa.

A vádlott a sértetteket rendszeresen, napi szinten ellenőrizte, a prostitúcióból származó bevételük nagyobb részét pedig elvette.

A vádlott élettársa a férfi által elkövetett fenti bűncselekményekben nem vett részt, azonban a férfi kérésére, 2016. április és 2018. július között összesen csaknem 21 millió forintot vett fel egy pénzügyi szolgáltatáson keresztül. A pénzt az egyik kényszer hatása alatt álló sértett, minden esetben neki címezve küldte, és a nő tudta, hogy a pénz prostitúcióból származik.

A Fővárosi Főügyészség a férfival szemben négy rendbeli emberkereskedelem bűntette, szexuális erőszak bűntette, súlyos testi sértés bűntett kísérlete és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra. Élettársával szemben pénzmosás bűntette a vád.

A főügyészség a férfival szemben fegyházbüntetés, a nővel szemben pedig végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozza a vádiratban. A főügyészség a nyomozás során lefoglalt készpénz, ingóság, valamint zár alá vett ingatlanok vonatkozásában vagyonelkobzást is indítványoz.

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.

Ezekkel a gólokkal lett második a Paks a Ferencváros mögött (videó)

A Kisvárdát fogadta a Paks, és ugyan a csapat az elmúlt időszakban igen rossz formát mutatott, győzelemmel és ezüstéremmel zárta az NB1-es szezont.