Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,76 Ft
Euró
390,96 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
61,413 $

Nincsenek oda a rajongók a Battlefield 2042 egyik újításáért

Habár a DICE igyekezett az egyik legjobb FPS-t lerakni az asztalra, a rajongók észrevették, korántsem tökéletes még a játék.

DICE
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Október 22-én jelenik meg next-gen és prev-gen konzolokon kívül PC-re is minden idők talán legjobb multiplayer shootere, a Battlefield 2042, amelyet érthető okokból kifolyólag tűkön ülve várnak a széria szerelmesei.

Miközben eddig szinte az összes előzetest nyálcsorgatva nézték a rajongók, egyesek azt kifogásolják, hogy a közelharc nem éppen sikerült realisztikusra – írta a Game Rant magazin. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

Igaz, hogy magával az animációval és a késes kivégzés végrehajtásával nincs gondjuk, inkább az nem tetszik a többségnek, hogy az egész folyamat külső nézetben történik ahelyett, hogy maradna a hagyományos belső nézet.

Egy ilyen gyors folyamú FPS esetén valóban zavaró, amikor hátulról az ellenfelet leszúrva hirtelen átvált a kamera TPS-re, hiszen eközben bárki mögénk osonhat és lelőhet minket, nem beszélve arról, hogy a tájékozódást is megnehezítheti a procedúra.

Mivel ez a támadás véglegesnek tűnik, szinte kizárt, hogy a DICE megjelenésig módosít rajta, így meg kell barátkozni annak a tényével, hogy a közelharc a trailerekben látott módon fog megvalósulni.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.