Clouds
21 Budapest
Dollár
359,52 Ft
Euró
390,06 Ft
Font
443,99 Ft
Bitcoin
22,875 $

Kiszivárgott a Battlefield 2042-höz érkező exkluzív tartalmak listája

DICE
Smart
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az októberben megjelenő FPS legutóbbi ízelítőjén kívül iparági szivárogtatóknak hála rengeteg új információt tudhattunk meg a game-ről.

A Fortnite nyomdokába lépve rengeteg multiplayer játék vette át a szezonok váltakozásával kapcsolatos modellt, melynek révén állandó aktivitást tudtak elérni, hiszen a gamerek folyamatosan azt várják, éppen milyen újdonságokkal frissül a teljesíthető kihívások listája.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

A Battlefield 2042 minden idők legjobb FPS-e lehet, ha a fejlesztők betartják ígéreteiket, és tökéletesre csiszolják a gameplay-t, ami az előzetes trailerek alapján bizonyos szinten jól sikerült nekik, bár a végeredmény megítélésével azért még várnánk a hivatalos megjelenésig.

Mindenesetre szivárogtatóknak köszönhetően idejekorán kiderült, a szezonok milyen tartalmakkal érkezhetnek. Az egyik legnagyobb újítás talán az úgynevezett „Specialist”-ek érkezése, amelyek minden bizonnyal új csomagokat rejtenek magukban, amiket játékkal feloldhatunk.

Két vadonatúj térkép egyaránt elérhető lesz, mint ahogy két Portal térkép is Hazard Zone-nal és 6-8 fegyverrel, 2-3 járművel, továbbá 100 plusz szezonszinttel, amiket egyaránt magunkévá tehetünk abban az esetben, ha rendszeresen lövöldözünk a virtuális hadszíntereken.

A Battlefield 2042 október 22-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S next-gen konzolokra.