Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,42 Ft
Euró
394,90 Ft
Font
466,96 Ft
Bitcoin
67,687 $

Már meg is van Pep Guardiola kívánsága a következő nyárra

Állítólag a katalán edző nem elégedett maradéktalanul a mostani nyári átigazolási időszakkal és attól tart, hogy ez a keret nem lesz elég a Bajnokok Ligája szintjén.

...svg content...Pep Guardiola, a Manchester City spanyol vezetõedzõje sajtótájékoztatót tart Jokohamában 2019. július 26-án, egy nappal a Jokohama Marinosz csapata elleni barátságos labdarúgó-mérkõzés elõtt. MTI/AP/Szaszahara Kodzsi
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Szokatlanul csendes nyári átigazolási időszakon van túl a Manchester City, általában minden nyáron 2-3 sztárigazolással szokta jelentkezni. Most csak egyetlen volt, az viszont rögtön brit átigazolási rekord volt: 100 millió fontért igazolták le Jack Grealish-t az Aston Villától.

Pep Guardiola mindenképpen szeretett volna még egy klasszikus kilencest beszerezni a nyáron, a Manchester Citynél sok név merült fel erre a posztra: Harry Kane, Romelu Lukaku, Erling Haaland és még Danny Ings is, aki éppen az Aston Villába került. Soron kívül Már most tudni, mikortól és meddig lesz nyári szünet az iskolákban jövőre

A legkomolyabb próbálkozások Harry Kane felé voltak, azonban a Tottenham egy ajánlatot sem fogadott el, majd maga Kane is kijelentette, hogy még egy évet biztosan marad az észak-londoni alakulatnál.

A Fichajes pedig most úgy tudja, hogy Guardiola személyesen beszélt a manchesteri kékek vezetőségével, hogy vérszegényre sikerült az átigazolási időszak, mivel nem tudták betölteni a középcsatár posztját.

A spanyol lap pedig arról számolt be, hogy Guardiola egészen konkrét kijelentést tett a tulajdonosok felé: Erling Haalandot szeretné a csapatban látni. A norvég gólzsákot nagyon sok csapat csábítja, többek között a Real Madrid is a sorai között tudná.

A kluboknak jövő nyáron az lesz az előnye, hogy nem kell csillagászati összegeknek letenni Haalandért, mert aktiválódik a szerződésébe rejtett 75 millió eurós kivásárlási záradék, amely egy ilyen szintű játékosért aprópénznek tekinthető.

Szexuális zaklatás és szexizmus miatt indul per a Elon Musk és a SpaceX ellen

Nyolc mérnök azt állítja, hogy 2022-ben elbocsátották őket, miután arra kérték a vállalatot, hogy pontosítsa a szexuális zaklatásra vonatkozó irányelveit.