Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Őrült összeget fizethet a Real Madrid Mbappéért

Egyelőre nem tudni, hogy a Real Madrid kifizeti-e az őrült összeget a PSG-nek, de még mindig nem engedték el azt az opciót, hogy a francia sztár ezen a nyáron csatlakozzon hozzájuk.

...svg content...Fotó: Unsplash/Emilio Garcia
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madridnak alapesetben ajánlatot sem kellett volna tennie Mbappéért, mivel a játékos szándékosan nem hosszabbít a PSG-vel, hogy a spanyol fővárosba folytassa a pályafutását. Jövő nyáron már ingyen szerződhetne a LaLigába, és a szabályok szerint leghamarabb januárban aláíratná a szerződését, mindezt úgy, hogy a franciák tehetetlenek lennének.

A madridiak ennek ellenére semmit sem akarnak a véletlenre bízni, és rögtön egy 160 millió eurós ajánlattal kezdtek. A PSG ezt kevesellte, és megerősítették, hogy ezért az összegért biztosan nem adják el a játékosukat. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Tehát növelniük kell a tétet, és az RMC Sport is erről számolt be, miközben már az is kiszivárgott, hogy mennyi pénzt kér a PSG. 180 millió euró alatt a franciák még csak tárgyalóasztalhoz sem fognak ülni a spanyolokkal, akiknek körülbelül 200 millió eurójuk lehet a kasszában a transzferre.

Ez még nem jelenti azt, hogy a Real Madrid ne fizetne 200 millió felett, és úgy tudni, hogy a spanyolok szerint 215 millió euró lenne az az összeg, amire valójában a párizsiak számítanának. Ez jelenleg lényegesen nagyobb pluszköltséget jelentene, de nem kizárt, hogy megadják.

Az RMC szerint egyelőre nem tudni, hogy a Real Madrid elnöke, Pérez szándékozik-e ilyen árajánlatot tenni, mindenesetre, ha komolyan gondolják, akkor a következő ajánlatuknak már érezhetően nagyobbnak kell lennie.

Az átigazolási piac augusztus 31-én, kedd este 23 óra 59 perckor zárul le, addig van ideje a két klubnak arra, hogy megállapodjanak, miközben a hírek szerint Mbappé már nem is beszél a PSG sportigazgatójával, és Ronaldo nem Párizsba, hanem Manchesterbe tart, ahol Aguero helyét veheti át, miután Kane Londonban marad.