Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Egyre közelebb Ronaldo a Manchester Cityhez, két évre írhat alá, ennyit kereshet

Miután Kane megerősítette, hogy a Tottenham játékosa marad, a Manchester City Ronaldo leigazolásán kezdett el dolgozni.

...svg content...Fotó: Twitter/Manchester City
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ami korábban abszurdnak tűnhetett, abból egyre inkább valósággá válhat, és Ronaldo a Manchester United városi riválisához szerződhet, amivel nem kevés United-szurkolót haragíthat magára a következő időszakban.

Ronaldo szerződése 2022 nyaráig szól a Juventusnál, de úgy tudni, hogy nyitott a váltásra, és a következő napokban csapatot válthat. A Juvenuts legalább 25 millió eurót kér a 36 éves csatárért, aki 2018 óta játszik Torinóban. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A Sky Sports jelentése szerint a City kétéves szerződést kínálna Ronaldónak, cserébe évi 15 millió eurót keresne. A tervük az, hogy ingyen érkezne a csapathoz, nem akarnak fizetni érte, ami még gondot okozhat.

A 36 éves játékos, aki 2003 és 2009 között 292 mérkőzésen 118 gólt szerzett a Manchester United színeiben, nyitott a távozásra, de közben a Juventus arra számít, hogy marad. Kiderült, hogy a City az egyetlen klub, amely jelenleg érdekelt abban, hogy leigazolja Ronadót, a PSG nincs képben, hiába áll távozás előtt Mbappé.

Kiszivárgott, mennyit kér a PSG Mbappéért

Ronaldo képviselői már sürgetik a váltást, addig a Juventus Gabriel Jesust szeretnék leigazolni, aki részese lehet az üzletnek, de a City nem akarja eladni a brazil válogatott támadót. Mina Rzouki, olasz újságíró szerint a portugál klasszis jelenleg felméri a lehetőségeit a Juventusnál, és az „zebrák” immáron hajlanak arra, hogy 25 millió euróért elengedjék.

Az aranylabdás legutóbb karsérülés miatt hagyta el a pályát a Juventus szerdai edzésén, de úgy hírlik, nincs komoly baja, ami nem akadályozná meg a transzfert.