Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Umtiti-ügy: a Barca tárgyalásokat folytat az átigazolásról

A hátvéd távozna a Barcától, a klub pedig azt szeretné, ha végleg távozna.

Fotó: Twitter/RouteOneFootball
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Samuel Umtiti nem marad a Barcánál, de a két fél próbálja megtalálni a legjobb formáját távozásának véglegesítésére. A klubnál abban bíznak, hogy a hátvéd egyszer s mindenkorra elfogadja az asztalra kerülő ajánlatok bármelyikét, teljesen elhatárolódva a Barcától.

Umtiti csak kölcsönbe távozna, de bármi megtörténhet, mert a Barcánál már kezdik elveszíteni a türelmüket. Umtiti úti célja Franciaország vagy Olaszország lehet: olyan klubok érdeklődtek iránta, mint a Nice, a Monaco vagy a Roma, bár a francia számára elsődleges szempont volt, hogy egy Bajnokok Ligája-klubhoz menjen, ami egyelőre nem jött össze. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A sport.es szerint a Barca már szorgalmazta, hogy aláírjon valamelyik klubhoz, és reméli, hogy az elkövetkező napokban Umtiti végre döntést hoz, de ha a játékos megmakacsolja magát, még az sem kizárt, hogy kirúgják.

Ami már most egyértelműnek tűnik, hogy Umtiti annak ellenére elutasította a törökországi játéklehetőséget, hogy jó ajánlatot kaptak. A Barca egész nyáron célállomásokat keresett neki bénázása miatt, és világossá tette, hogy egyetlen percet sem fog a klubnál játszani. Az idő azonban vészesen fogy, mindennek napokon belül el kell dőlnie.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.