Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,44 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
64,714 $

Semmi esélye a Real Madridnak leigazolni Mbappét ezen a nyáron

Hiába az igazolásra félretett rengeteg pénz, nincs valós esély arra, hogy Mbappé ezen a nyáron Madridba folytasson tovább.

...svg content...Fotó: Unsplash/Moahad Saqib
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az ember azt gondolná, hogy egy játékos bármelyik átigazolási szezonban távozhat a csapatától, ha jelzi a szándékát. Ez azonban távolról sem egyszerű, mert az aláírt szerződése kötelezi, és ha a vezetőség nem mond igent, akkor nincs mit tenni.

Kane és Mbappé ügye részben hasonló, leszámítva azt, hogy a britnek még évekig érvényes a szerződése, addig a franciának az jövőre lejár. Emiatt kényelmesebb helyzetben érezheti magát Mbpapé, mert jövőre ingyen sétálhat ki az ajtón, ha addig nem adják el, vagy nem hosszabbít. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

A másik oldalon a Manchester City sokkal aktívabb, mint a Real Madrid, már több ajánlatot is tettek, legutóbb 125 millió fontot kínáltak a támadóért, de a Tottenham továbbra sem hajlandó tárgyalni.

A PSG hasonló politikát követ, ráadásul a katari tulajdonosi kör „végtelen” pénzmennyiséggel rendelkezik, inkább vállalják annak kockázatát, hogy Mbappé ingyen fog átgazolni a Real Madridhoz, minthogy most elveszítsék.

Messi érkezése is megerősítette őket ebben, mert így összeállhat a Messi-Neymar-Mbappé trió, ami a futballtörténelem egyik legerősebb csatársora lehet. Nem utolsó sorban pedig a katariaknak marad pár hónapjuk arra, hogy valahogy meggyőzzék Mbappét.

A spanyolok évek óta érdeklődnek iránta, és most vannak a legjobb helyzetben. Pérez, a Real Madrid elnöke már elkülönített 120 millió eurót a nyári transzferre, ami szinte biztosan nem fog megvalósulni.

Egyrészt a hírek szerint Mbappé már közölte a legbelsőbb körével a PSG-nél, hogy marad még egy szezont, másrészt a Fichajes arról ír, hogy a klub tartja magát az eredeti tervhez, és továbbra sem hajlandóak elengedni a játékosukat, noha tisztában vannak vele, hogy a szerződésük 2022. június 30-án lejár.

Mint arról a MundoDeportivo is beszámolt, mai napig semmi sem győzte meg a PSG-t arról, hogy egyáltalán egyeztessenek a Real Madriddal Mbappé ügyéről. Nagyon egyértelmű a stratégiájuk, újabb hosszabbítási ajánlatokat fognak adni a csatárnak, aki ezzel talán még Messinél is többet kereshet.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Már a következő szezontól kezdve kiirthatják a VAR-t a Premier League-ből

A Premier League klubjai a következő hónapban tartandó éves közgyűlésükön szavaznak majd arról a javaslatról, hogy a következő szezontól kezdve megszüntessék-e a videóbíró (VAR) rendszert.