Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,721 $

Cristiano Ronaldónál betelt a pohár a pletykák miatt, levélben reagált

A közösségi oldal erejét használta ki, hogy az emberekhez szóljon, miután az elmúlt 24 órában több érdekes pletyka is megjelent róla.

Fotó: Twitter/JuventusFC
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Ronaldo jövője még mindig téma a sajtóban, erősen foglalkoztatja az embereket, hogy vajon hol folytatja tovább. A pletykák szerint a Juventus az eladását tervezi, ő pedig vissza akar térni a Real Madridhoz, de állítólag a Manchester Citynek is felajánlotta a szolgálatait, miközben Ancelotti tagadta, hogy vissza akarja vinni a spanyol fővárosba.

Sőt, a PSG is az opciói közé tartozhat, de csak jövőre, ha Mbappé elszerződik. A kontraktusa egy év múlva jár le a Juventusszal, és noha most úgy érezte, hogy reagálnia kell a hírekre, nem tett említést a jövőjéről, azt sem mondta, hogy Torinóban marad vagy sem. Soron kívül Leszedték a közművesek a Momentum zuglói jelöltjének plakátját

„Aki ismer engem, az tudja, hogy mennyire koncentrált vagyok a munkámat illetően. Kevesebb beszéd, több tett – pályafutásom kezdete óta ez volt a mottóm. Ugyanakkor azok után, amiket mostanában mondtak és írtak rólam, ismertetnem kell az álláspontomat.”

Ronaldo kifejtette, magánemberként és játékosként is tiszteletlennek tartja, hogy komoly hírverést csinálnak a nevét felhasználva bizonyos pletykákkal, miközben egyéb más klubokat említenek meg. Tisztázta, miszerint a Real Madridnál már történelmet írt, a rekordok ott vannak a neve mellett, kezdve a bajnoki címekkel és a többi trófeával.

Hangsúlyozta, ezek mind ott vannak a Bernabeo Stadion múzeumában, és a klub szurkolóinak fejében. Emellett többszörösen kiemelte, hogy milyen nagy tisztelettel és szeretettel volt a klub felé abban a majdnem tíz esztendőben ott játszott, és ez olyasvalami, ami azóta sem változott, és nem is fog.

„Azon túl, amit elértem, emlékszem abban a kilenc évben, hogy milyen mély szeretet és tisztelet fűzött a „merengue aficiónhoz”, olyan szeretet és tisztelet, amelyet a mai napig őrzök, és amelyet mindig is nagyra forgok tartani. Tudom, hogy az igazi Real Madrid-szurkolók továbbra is a szívükben fognak hordozni engem, és én is őket az enyémben.” – folytatta Ronaldo, aki természetesen mindig tisztában van azzal, hogy miket ír róla a sajtó, milyen pletykák jelennek meg a jövőjével kapcsolatban, de eddig szinte mindig hallgatott, és hiányolja, hogy senki sem törődött azzal, hogy kiderítse a tényleges igazságot.

„Most megtöröm a hallgatásomat, hogy elmondjam, nem engedhetem, hogy az emberek tovább játszadozzanak a nevemmel. Továbbra is a karrieremre és a munkámra koncentrálok, elkötelezett és felkészült vagyok minden kihívásra, amellyel szembe kell néznem. Mi minden van még? Minden más csak duma.”

Jobb, ha mindenki felkészül, 500 forint lesz egy gombóc fagylalt idén nyáron

A változatosság kedvéért ismételten drágulásra kell készülni a süteményeknél, miközben a kakaó világpiaci ára rekordszintre emelkedett, egy gombóc fagylalt pedig legalább 500 forint lesz a nyáron.