Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,21 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
60,272 $

M7-es busztragédia: néhány perccel a tragédia előtt váltották egymást a sofőrök

Kiderült, hogy alig pár perccel a tragikus pillanat előtt válthatták egymást a sofőrök a volán mögött, majd bekövetkezett a halálos baleset.

Fotó: police.hu
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról Győrfi Pál is beszámolt az M1 híradójában az Országos Mentőszolgálat szóvivőjeként, a 8 áldozatnak olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy már nem lehetett megmenteni őket, emiatt a helyszínen életüket vesztették.

A súlyosabb sérültek és az elhunytak között sem volt gyermek, míg a könnyebb sérülteket elosztották a kórházak között, így Siófok, Székesfehérvár, Veszprém és Budapest kórházába is került sérült. „Mindenki viszonylag stabil állapotban kerülhetett kórházba a helyszíni ellátás után.” Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Az M1 székesfehérvári tudósítója elmondta, az ott lévő kórházba a sérültek közel felét, összesen 20 sérültet szállítottak, állapotukról jelenleg információkat nem tudnak mondani, személyiségi jogokra hivatkozva a kórház vezetése egyelőre ezt nem engedélyezte.

A járműben összesen 56-an utaztak, akik közül 8-an súlyosan sérültek meg, 40-en pedig könnyebben. Úgy tudják, hogy az utasok nagy része budapesti, de vannak köztük székesfehérváriak is. A kórház környékén azt beszélték, hogy a buszon mindenki aludt, nagy rázkódásra keltek fel az utasok, majd felborultak.

„A sofőrök egyébként éppen néhány perccel azelőtt váltották egymást.” – hangzott el az M1 tudósítójától, ami egy újabb nagyon fontos információ lehet a baleset kivizsgálásában.

Családi tragédia Nádasfőn: egy férfi életét vesztette, a feleségét gyanúsítják a gyilkossággal

Egy férfi életét vesztette, egy nő és két gyermek pedig megsérült. Most friss részletek láttak napvilágot a tragédiáról.