Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,67 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
454,82 Ft
Bitcoin
59,114 $

Közel 60-an megsérültek egy súlyos buszbalesetben a Niagara-vízeséshez tartó úton (képek)

Épp a Niagara-vízesés felé tartott az 57 utast szállító turistabusz, amikor megtörtént a baj, és végül mindenkit kórházba kellett szállítani.

Fotó: Pixabay
Külföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

A CNN beszámolója szerint a buszbaleset szombaton történt, és mind az 57 utast, köztük a sofőrt helyi kórházakba szállították, hogy elláthassák a sérüléseiket. Úgy tudni, hogy a turistabusz nyugat felé tartott a 90-es autóúton, amikor eddig ismeretlen okból letért az útról és felborult egy füves területen.

A helyszínen készült képek alapján a busz legalább egyszer teljesen átfordulhatott, miközben az utasok ide-oda csapódhattak a járműben. A hivatalos tájékoztatás szerint gyerekek is tartózkodtak a buszon a súlyos baleset idején. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Legkevesebb két olyan emberről tudni, akik súlyos sérüléseket szenvedtek. Cikkünk megírásának pillanatában egy halálesetet sem jelentettek a súlyos baleset kapcsán, és pillanatnyilag azt sem tudni, hogy a súlyos sérültek milyen állapotban vannak.

Nyolc ember életét vesztette az M7-esen történt halálos tömegszerencsétlenségen a helyszínen

A rendőrségi közlemény szerint a baleset okának kivizsgálása folyamatban van, jelenleg nem tudni, hogy a busz milyen oknál fogva tért le az útról és borult fel.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.