Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,28 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
60,720 $

Hivatalos videón Messi második napja a PSG-nél: rajongás, őrület, Párizs

A hangulatra biztosan nem lehetett panasz, rengeteg szurkoló látogatott ki a helyszínre, hogy személyesen köszöntse a PSG legújabb igazolását.

...svg content...Fotó: YouTube/ PSG - Paris Saint-Germain
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ami eddig álomnak tűnt, az immáron valóság, és nemcsak a FIFA játékokban, mert Messi hivatalosan is csatlakozott a párizsiakhoz, ahol új életet kezdhet, távol Barcelonától. Nem ez volt a terve, hosszabbítani szeretett volna, de a gazdasági szabályok mindent felülírtak.

Pár nap leforgása alatt már arra kaphattuk fel a fejünket, hogy Messi magángépe Párizs felé vette az irányt, és akkor már 100%-ig biztosak lehettünk abban, hogy ő lesz a PSG legújabb sztárigazolása, a valaha volt legnagyobb. Soron kívül Különös közleményt tett közzé a keszthelyi kórház a szülészeti osztály működéséről

Nem is lehetne ennél sokkal erősebb csatársort összerakni Messivel, Neymarral és Mbappéval, akit állítólag Ronaldo válthat jövőre, ha nem hosszabbítják meg a szerződésüket. A francia és a portugál is erősen arra hajlik, hogy távozzon, már elég régóta.

Messi egyik pillanatról a másikra vált „félistenné” Párizsban, ahol hatalmas rajongás fogadta, és sokan biztosra veszik, hogy ezzel a kerettel meg fogják nyerni a Bajnokok Ligáját. Az argentin is ezt szeretné, de hozzátette, hogy nem mindig a legjobb csapat nyeri a BL-t.

Lapozó: 1 2

Már tudni, miért vont le indokolatlanul pénzt az Apple a magyar számlákról

Az OTP Bank szakemberei közvetlenül érték el az Apple londoni központjának szakértőit, akik a háttérben folyamatosan dolgoznak az ügyön.