Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,814 $

A nagy pillanat, amikor Messi aláírja a szerződését a PSG-nél (videó)

A párizsi klub nagyon gyorsan rendezte le a kérdést, és Messi kedden már alá is írta a szerződését Párizsban, ahol eddig is hatalmas nevek játszottak.

Fotó: Unsplash/Moahad Saqib
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sok esztendővel ezelőtt Ronaldinho is a PSG játékosa volt, de akkoriban még teljesen mások voltak a francia bajnok lehetőségei. Később a brazil legenda minden idők egyik legjobbjává vált a Barcelonánál, akárcsak Messi.

Az argentin pályafutása utolsó felében érkezett meg Párizsba, bár nem ez volt az eredeti terve, mert mindenképpen hosszabbítani szeretett volna a Barcával, de a gazdasági szabályzat közbeszólt, és nem tudtak mit tenni. Soron kívül Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

Alig pár nap alatt összeállították Messi szerződését Párizsban, és miután mindenben megállapodtak, az aranylabdás magángépre pattant a családjával, hogy ünnepélyes keretek között aláírja a kontraktusát.

Közel 10 perces hivatalos videó Messi első napjáról a PSG-nél

A szerződés 2023-ig szól, de tartalmaz egy hosszabbítási opciót 2024-re. Nem kizárt, hogy él a lehetőséggel Messi, ha jól érzi magát Párizsban és minden jól alakul. Félelmetesen erős csapatot hozott össze a katari tulajdonosi kör Messivel, Neymarral és Mbappéval.

Lapozó: 1 2

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.