Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Egyértelmű utalást tett Kylian Mbappé maradására a PSG?

Habár a nemzetközi sportsajtó egész nap azzal foglalkozott a PSG kapcsán, hogy mikor fogják hivatalosan bejelenteni Lionel Messi szerződtetését, érdekes utalást tett a csapat egyik kulcsjátékosuk jövőjéről.

...svg content...Fotó: Pixabay
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Lionel Messi jövője gyakorlatilag biztos, már csak a hivatalos bejelentés hiányzik a felek részéről. A hatszoros aranylabdás argentin PSG játékos lesz, ezzel pedig igazi világválogatott kezd összejönni a francia fővárosban, körülbelül már csak Cristiano Ronaldo és egy bivalyerős balbekk hiányzik.

Amíg azonban mindenki Messivel és az őt körülvevő érdeklődéssel foglalkozik, a Paris Saint-Germain az egyik közzétett videójában érdekes utalást tett az egyik legfontosabb játékosuk jövőjével kapcsolatban, amiből akár következtetéseket is le lehet vonni – legalább erre a szezonra. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

A videóban ugyanis látszik, ahogy egy argentin zászló lóg Neymar és Kylian Mbappé meze között, egyértelműen jelezve, hogy ott fog lenni Lionel Messi mezének a helye.

Fontos kérdés, hogy ebből érdemes-e azt levonni, hogy Mbappé akkor legalább erre a szezonra marad-e Párizsban. Mint arról korábban ugyanis beszámoltunk, a fiatal francia támadó el szeretné hagyni a klubot és a Real Madridhoz szeretne csatlakozni.

Jó kérdés azonban, hogy mennyire sikerült Mbappét meggyőzni azzal, hogy szerződtették a Barcelona hatszoros aranylabdás legendáját. Melyik focista ne akarna életében legalább egyszer együttjátszani Lionel Messivel?

Persze ez csak találgatás, mintsem alapos értesülés, de mindenképpen érdekes eljátszani a gondolattal, hogy vajon ezzel a PSG üzenni akart-e mindenkinek, hogy Mbappé nem megy sehova. Ha tippelni kellene, ez inkább a játékos felé egy gesztus, hogy Neymarral és Messivel egy szinten kezelik már.

Menet közben borult lángokba egy busz Indiában, nyolcan életüket vesztették

Újabb tragikus buszbaleset történt Indiában, melynek következtében legkevesebb nyolcan életüket vesztették.