Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,37 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,187 $

Már most Messi-őrület van Párizsban, így várják a rajongók (videó)

Noha Messi még alá sem írt, már most rengeteg párizsi rajongó várja a francia fővárosban, miközben a nevét kántálják.

...svg content...Fotó: Unsplash
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Messi egy igazi világsztár, nemcsak a sportolók között az egyik leghíresebb. Azon kevesek közé tartozik, aki már az aktív pályafutása során legendává vált, és olyan magasságokba emelkedett, mint talán senki.

Minden idők egyik, ha nem a legjobb futballistája eredetileg Barcelonában szeretett volna maradni, de közbeszóltak a gazdasági kérdések, így nem volt más lehetőség, minthogy elköszönjenek egymástól. Vasárnap egy nagyon érzelmes sajtóeseményen búcsúzott el, lelkileg sokat szenvedhet a döntés miatt, de most már előre kell tekintenie. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Kézenfekvő, hogy Párizsban folytassa tovább, ahol rengeteg pénzt kaphat, és olyan csapattársai lehetnek, akiket nagyon kedvel, ráadásul az edző is argentin, így minden adott lenne az új karrierhez, de ez nem ilyen egyszerű.

Nem az, mert a Barcelona jogi útra terelte az ügyet, mondván, hogy a PSG-nek nincs joga leszerződtetni Messit a pénzügyi fair play szabályzatban foglaltak miatt. Emiatt tovább húzódhat az ügy, és ha a francia bíróság a katalánok javára dönt, akkor az argentinnak ismét egy újratervezésre lesz szüksége.

Lapozó: 1 2

Ha őszi utazás, akkor OTP! Nagyot spórolhatunk, ha OTP-s kártyát használunk

Aki most tervez őszi utazást, annak nagyon hasznos lehet az OTP ajánlata.