Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Mégsem költözik Liverpoolba a Barcelona játékosa

A Standard Sport információi szerint a Bajnokok Ligája tavalyi győztese, és a Premier League idei szezonjának éllovasa, a Liverpool kölcsönajánlatot tett a Barcelonának a francia Ousmane Dembele játékjogáért.

Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

A Standard Sport információi szerint a Bajnokok Ligája tavalyi győztese, és a Premier League idei szezonjának éllovasa, a Liverpool mégsem tett kölcsönajánlatot a Barcelona játékosának játékjogáért.

Dembele még 2017-ben hatalmas reményekkel igazolt egy roppant sikeres Borussia Dortmundban eltöltött szezon után az FC Barcelona csapatához, egészen félelmetes, 135 millió eurós összegért. Annak ellenére, hogy Quique Setien vezetőedző kifejezetten kedveli a francia játékát, úgy tudni, a sérülékenysége miatt nyitottak a katalánok bármilyen ajánlatra. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Ousmane Dembele barcelonai kitérőjét nem csak a súlyos sérülések mérgezték végig, a spanyol média gyakran hozott le különböző cikkeket a játékos magatartásproblémáiról, néha egyenesen infantilisnek titulálva a fiatal franciát, és számos helyen a szurkolók körében is abszolút bukásként tekintenek Dembelére.

Ennek ellenére több európai klub is felvette a kapcsolatot a katalánokkal Dembele esetleges klubváltása kapcsán, többek között a Juventus is kinézte magának a 23 éves franciát, aki állítólag vevő lenne a lehetőségre, hogy egy napon a Serie A-ban futballozzon.

Korábbi sajtóértesülések szerint a Juventus mellett a Liverpool is beszállt a franciáért folytatott versenyfutásba, és állítólag egy igencsak tekintélyes kölcsönajánlatot terveztek tenni a Barcelonának, opciós joggal együtt, viszont a Standard Sport arról számolt be, hogy ez nem fog megtörténni.

A brit lap ugyanis úgy tudja, a Liverpool tervei között nem szerepel ezen a nyáron Dembele bármilyen formájú leigazolása. Még 2016-ban, amikor a Rennes játékosa volt, komolyan fontolgatták a transzfert, viszont úgy tudni, Jürgen Klopp egyelőre nem ragaszkodik a francia focista leigazolásához.

Ennek hátterében az állhat, hogy egyelőre nem tudni, pontosan milyen pénzügyi hatással lesz a Liverpoolra a koronavírus-járvány, és a hírek szerint ezen információ hiánya késlelteti ennyire Timo Werner leigazolását is. Állítólag korábban már mindenben megegyeztek a játékossal, és ha nincs a pandémia, az érkezését már tavasszal bejelentették volna.

Kapcsolódó hírünk:

https://liner.hu/premier-league-fontos-szabalyvaltozasrol-egyeztek-meg-a-klubok/

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.