Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,598 $

Enyhülhet a feszültség a Barca és a fiatal sztárja között, de ez sem jelent sok jót

A jobb hírek közé tartozik, hogy Moriba ott lehet a tartalékok között, bár normál esetben az első csapattal készülhetne az új szezonra.

Fotó: Twitter/FC Barcelona
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Miután Moriba még mindig nem hosszabbított, és már nem egy találkozón vannak túl, a hírek arról szóltak, hogy a katalánoknál betelt a pohár. Ez annyit jelent, hogy nem tesznek több ajánlatot a fiatal sztárnak, aki ha nem hosszabbít, ezen a nyáron eladják.

Erre amiatt van szükség, mert jövőre lejár a szerződése, és nem akarják ingyen elengedni. A kialakult helyzet miatt nem lehetett ott az előszezonban az első csapattal, ahol normál esetben Koeman igen komolyan számolna vele. Soron kívül Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

A MARCA beszámolója szerint valamelyest enyhült a feszültség azzal, hogy Moriba ott van a 26 főből álló listán, akik részt vehetnek a Barcelona B szezoni előtti edzőtáborának programjában, ami augusztus 1. és 6. között lesz a gironai Vall d’en Bas régióban.

Ez a behívás azonban ugyanúgy nem garantálja a játékos részvételét a következő felkészülési mérkőzéseken. Sőt, az első kettőn sem léphetett pályára, és nem tűnik úgy, hogy ez változni fog, kivéve, ha hosszabbít.

A kép, amely felrobbantotta az internetet: Mbappé új pólója a madridi boltban

A jelenlegi kép alapján Moriba ugyan edzhet, nem valószínű, hogy Olot és Girona ellen pályán lehet, ami nincs jó hatással a formájára és fejlődésére. Mivel patthelyzet alakult ki, ami sehova sem vezet, az is benne lehet a pakliban, hogy egy éven át jegelik a szerepeltetését, ha mégsem adják el.

Ez a Barca számára sem lenne túl jó opció, és egy olyan játékosról beszélünk, akiben hatalmas a potenciál, a jövő nagy sztárja lehet. A mai napig nem jutottak dűlőre a felek egymással, és Moriba ügynökei egyelőre nem hajlandóak elfogadni a klub ajánlatát, ami egy alacsonyabb összeget tartalmaz, mint ők gondolnak.

Ennek ellenére a vezetőség úgy döntött, hogy valamelyest csökkenti a feszültséget, és Moriba meghívást kapott a tartalékcsapat szezon előtti edzőtáborába.

Kispadon kezd Szoboszlai a Tottenham ellen

Szoboszlai Dominik a Tottenham ellen léphet pályára az Anfield Roadon a Liverpool színeiben, és már a kezdő is ismert.

Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Egy jólléti ellenőrzésre érkeztek a helyszínre a rendőrök, a házban azonban már csak a nő holttestét találták meg.