A kép, amely felrobbantotta az internetet: Mbappé új pólója a madridi boltban

Fotó: Twitter/Superpower Football
not image

Borbély Fanni

2021. augusztus 1. - 22:45

A Twitteren terjedt el egy kép, amelyen Kylian Mbappé mezével látható a Real Madrid boltja.

Kylian Mbappé a Real Madrid legnagyobb vágya, és minden részlet felhívja a figyelmet a “madridizmusra”. Florentino türelmet kér a szurkolóktól, hiszen ez azt jelzi, hogy 2022-ben lesz az, amikor egyetlen euró nélkül fehérben fog szerepelni. Azonban erőfeszítéseket tesznek azért, hogy ez már idén nyáron megtörténhessen.

A közösségi oldalakon, konkrétan a Twitteren vírusként terjedt el egy kép, amelyen a Real Madrid boltjában Kylian Mbappé mezének hátulján a “7-es” felirat látható, ez pedig enyhén szólva felkeltette az internet népének figyelmét.

A francia csatár egyre közelebb kerül a fehér garnitúrához, mely hamarosan valósággá válik, de a PSG egyelőre ellenáll, hogy Kylian még egy évet maradhasson a klubnál. Mbappé ára legalább 150 millió euró körül lenne, bár jelenleg nem beszélnek a konkrét számokról.

Ahogy arról a DC is beszámolt, a Real Madrid 40 millió eurós prémiumot adna neki, ha 2022-ben ingyen érkezik. Ezt már Alabával is megtették, amikor leigazolták, de ebben az esetben 17 millió volt az összeg.

Alaba az utolsó pillanatig várt azzal, hogy ne hosszabbítson a Bayernnel, így ingyen írhatott alá Madridba. Nos, Mbappé valami hasonlót tesz, tudván, hogy tárt karokkal fogadják majd.