Olyan számokkal dobálózik a Real Madrid Mbappé-ügyben, hogy beleszédülünk

Fotó: Facebook/Kyliab Mbappé
not image

Kornis Vivien

2021. július 30. - 21:04

Hatalmas bónusz üti a fiatal sztárjátékos markát, ha nem hosszabbítja meg szerződését a PSG-vel.

A 17.7 millió eurós jutalom, amit David Alaba tehetett zsebre, miután szabadságlevéllel a hóna alatt érkezett meg a Real Madridhoz a Bayern München csapatától, nem az egyetlen bónusz, amit Florentino Pérez hajnaló kifizetni. 

A Sport.es a Marca értesüléseire hivatkozva azt írta, hogy a Real Madrid 40 millió eurós bónusszal lepi meg Kylian Mbappét, ha végre csatlakozik a Santiago Bernabéu csapatához, és nem írja alá a szerződéshosszabbítást a PSG-vel. 

A spanyol élvonalbeli klub és a francia sztárjátékos most már jóideje kerülgeti egymást, és az is világossá vált, hogy Madrid csaknem 50 millió eurós könnyfakasztó fizetést tett félre Mbappé számára – szezononként. 

Ezekkel a számokkal egyértelművé vált, hogy a Real Madrid a PSG háta mögött egyezkedik a fiatal játékossal, hiszen a FIFA szigorú szabályai szerint a szerződés lejárta előtt csak fél évvel lehet megkezdeni a tárgyalásokat egy-egy transzferről.

A PSG egyébként világossá tette, hogy nem hajlandó leülni a Real Madriddal és Mbappé jövőjéről tárgyalni, hiszen még mindig bíznak benne, hogy meg tudják győzni a szerződése megújításáról, ami egyébként 2022 júniusáig tartja a csatárt Párizsban.