Betelt a pohár a Barcánál, nincs több ajánlat

Fotó: Twitter/FC Barcelona
not image

Hujber Dávid

2021. július 31. - 20:55

A Barcelona nem hajlandó új ajánlatot adni a szuper-tehetségének, így ha a jelenlegit nem fogadja el, ezen a nyáron túladnak rajta.

Napról napra egyre kevesebb arra az esély, hogy Moriba a Barcelona játékosa maradjon, bár kizárólag rajta múlik, hogy hol folytatja tovább. Tavaly robbant be a felnőtteknél, és olyan meggyőző volt, hogy Koeman komolyan számolna vele az új szezonban.

Ez azonban nem valószínű, hogy meg fog történni, mivel Moriba szerződése jövőre lejár, és még mindig nem tudtak megállapodni egymással. Emiatt sem csatlakozhatott a kerethez az előszezonban, ami komoly jelzés volt számára a vezetőség részéről.

A MARCA arról ír, hogy a katalánoknál betelt a pohár, és nem hajlandóak új ajánlatot adni neki. A mostani az utolsó a részükről, így ha azt Moriba nem írja alá, akkor új klubot keresnek neki. A korábbi hírek szerint a Manchester City már ajánlatot is tett a játékosnak, kétszer annyi pénzt fizetnének, mint amennyit jelenleg kap a Barcelonától.

A Barca nem akarja ingyen elengedni a játékosát, így még azelőtt eladnák, hogy lejárna a szerződése. Az ifjú sztár tudja, hogy a klub nem blöfföl, akik abban bíznak, hogy az utolsó pillanatokban meggondolja magát.