Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,05 Ft
Euró
391,02 Ft
Font
457,96 Ft
Bitcoin
62,771 $

Őrületes ajánlatot küldött a Manchester City, abszolút rekord

Ráadásul nem a fő célpontról, Kane-ről van szó, akit ugyancsak meg akarnak szerezni, bár a brit támadó még többet fog kerülni.

Fotó: Twitter/Manchester City
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Sky Sports beszámolója szerint a Manchester City pénteken 100 millió fontos ajánlatot tett Grealishért, aki noha a Premier League egyik legjobbjává nőtte ki magát az Aston Villa színeiben, csak epizódszerepet kapott az Európa-bajnokságon.

Az Aston Villa nem szeretné elengedni a legjobbját, de erre az ajánlatra valószínűleg rá fognak bólintani, sokkal inkább amiatt is, mert lehetséges, hogy ennél többet már soha nem kaphatnának Grealishért. Soron kívül Bőnyi iskolai késelés: a megkéselt lány túl van az életveszélyen

Ez abszolút rekord lenne, nemcsak a Manchester City és az Aston Villa számára, hanem az egész Premier League-nek is. A rekordot Pogba 2016-os transzfere tartja, aki a Juventust hagyta el a Manchester United kedvéért, mely a nevelőklubja volt.

Bár a Villa hivatalos formában egyelőre nem reagált a City 100 millió fontos ajánlatára, amit még pénteken küldtek el, úgy tudni, hogy a csapat hajlandó elengedni a csapatkapitányát. Ezzel Grealish az angol futball történetének legdrágább játékosa lenne.

Kegyetlen nagy bombagólt vágott Bale a Real Madrid edzésén (videó)

A korábbi rekordot a fentebb említett Pogba tartja 89 millió fonttal, ami ezen a nyáron valószínűleg meg fog dőlni, gazdasági válság ide vagy oda. Jelenleg sem a Villa, sem a City nem kommentálta a híreket.

Könnyen lehet, hogy csak pár napig lehet rekorder Grealish, mert Kane is a Manchester Cityhez tart, akiért 120 millió fontot adhat a City a Tottenhamnak.