Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,83 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
453,75 Ft
Bitcoin
64,143 $

Hatalmas üzlet felé tett egy újabb lépést a Manchester City

Habár Pep Guardiola korábban kijelentette, hogy a Manchester City sem fog tudni megengedni magának nagyobb összegű transzfereket, a sajtó már hetek óta zörgeti a harasztot egy bizonyos átigazolás kapcsán.

Josep Guardiola, a Manchester City vezetõedzõje a Borussia Mönchengladbach ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõ visszavágóján játszott mérkõzés után Budapesten, a Puskás Arénában 2021. március 16-án. MTI/Illyés Tibor
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Most újabban a Football Insider tudta meg az ügyet ismerő forrásokból, hogy Jack Grealish közelebb került ahhoz, hogy a manchesteri kékek játékosa legyen, a sportportál szerint ugyanis megállapodtak a személyes feltételekről a középpályással.

Az Aston Villa egyik legfontosabb kincse állítólag óriási ajánlatot kapott a Manchester Citytől, amit nem lehetett visszautasítani, így megállapodásra jutottak a felek, már csak a két klubnak kell megegyezni az átigazolási összegről. Soron kívül Újabb gyanúsítottja van a halálos Árpád hídi gázolásnak

Mint a portál is írja, Grealish nem fogja ugyanakkor erőltetni az igazolást, így nem fog nyomást helyezni klubjára, mivel gyermekkora óta itt focizik és továbbra is közel áll az Aston Villa a szívéhez, így a Manchester Citynek önerőből kell meggyőzni a birminghami klubot.

Ami viszont biztosnak tűnik, hogy brit klubrekordot jelentő összegért igazolhat Grealish a tavalyi bajnokhoz, a beszámolók szerint 100-120 millió euró között is lehet a végső átigazolási összeg, amit az Aston Villa számlájára kell átutalni.

A Football Insider ugyanakkor úgy tudja, hogy a birminghamiek még nem tettek le arról, hogy meghosszabbítják Grealish szerződését, állítólag megkétszereznék a fizetését csak annak érdekében, hogy maradásra bírják.

A Manchester City ambíciói és az a tény, hogy Pep Guardiola a saját kulcsjátékosává tenné viszont megnehezíti az Aston Villa dolgát, Grealish ráadásul rendkívül szeretne gyakran a Bajnokok Ligájában játszani, ami a birminghami klubbal jelenleg nem lehetséges.

Eddig még nem látott iPhone-t dobhat piacra az Apple

Egy friss elemzői jelentés szerint az Apple egy karcsúbb, kisebb kijelzővel rendelkező iPhone modellt dobhat piacra 2025-ben.