Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Kiszivárgott a tűzpiros OnePlus Nord 2

Mindössze egy napra vagyunk attól, hogy a kínai gyártó hivatalosan is felfedje az új Nord készülékeket, a világhálóra azonban már felkerült a mobiltelefon végső dizájnja is.

GSM Arena
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A OnePlus július 22-ére hirdette meg nagyszabású online bemutatóját, mely során lehullhat a lepel a Nord 2 okostelefonok Blue Haze, Gray Sierra és Green Woods színkombinációiról – adta hírül a GSM Arena.

Míg előbbieket már korábbi renderfotókon megcsodálhattuk, a piros verzióra sokan nem is számítottak, mégis érkezni fog, ami egészen pazarul fest azon a fényképen, amely az egyik iparági szivárogtató kezébe jutott. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A vállalat korábban megerősítette, hogy a OnePlus Nord 2 a Sony IMX766 szenzorát kapja meg, így 50 megapixel felbontású fotókat lőhetünk majd a hátlapjára szerelt tripla kamerarendszerének köszönhetően.

Ez a kamera támogatni fogja a digitális HDR átfedést (DOL-HDR), hála a szívében duruzsoló Dimensity 1200-AI lapkakészletnek. A főszenzoron kívül még egy 8 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles mélységi lencse is a csomag része lesz, további részletekre a csütörtöki show-n derülhet fény.

Fotó GSM Arena

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.