Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,43 Ft
Euró
388,56 Ft
Font
453,33 Ft
Bitcoin
63,421 $

A Chelsea játékosai is csatlakoztak a #BlackLivesMatter mozgalomhoz

Teljesen megrengette a világot George Floyd múlt hétfőn bekövetkezett tragikus halála.

Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Teljesen megrengette a világot George Floyd múlt hétfőn bekövetkezett tragikus halála. A 46 éves afroamerikai férfi életét négy rendőrtiszt vette el, melynek hatására országos lázadások törtek ki az Egyesült Államokban.

Azt követően, hogy a Premier League-éllovas Liverpool játékosai szolidaritásukat fejezték ki a George Floyd igazságáért küzdő tüntetők mellett, most hasonló cselekedetre határozta el magát az angol élvonal másik sztárcsapata, a Chelsea is. Soron kívül Kim Dzsongun iránti hűségesküre kötelezték az észak-koreai lakosságot

A keddi nap folyamán a londoni klub csapatkapitánya, Cesar Azpilicueta a Twitteren osztott meg egy fényképet, amelyen azt látható, ahogy az első csapat játékosai H-betűt formálva térdre ereszkedtek az edzőpályán. A fénykép mellé Azpilicueta képaláírásként hozzátette: „Ami sok az sok. Mindannyian EMBEREK vagyunk. Együtt erősebbek vagyunk. #BlackLivesMatter”.

Akármerre nézünk az interneten, mindenhol láthatjuk, ahogy egyre több sztár fejezi ki szimpátiáját a tüntetők mellett, valamint számos híresség kisebb-nagyobb mértékű adománnyal is segíti a Floyd halála kapcsán létrejött, főként a családját támogató, valamint az etnikai diszkrimináció ellen küzdő szerveket.

Kapcsolódó hír:

https://liner.hu/eros-uzenetet-kuldott-a-liverpool-george-floyd-halala-kapcsan/

Dobrev Klára Magyar Péter pártjának budapesti indulásáról: én ezért nagyon mérges vagyok

Elmondása szerint a Tisza Párt sikeres ellenzéki polgármesterekre indul rá, és veszélyezteti, hogy a Fidesztől polgármesteri pozíciókat nyerjenek el.