Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,54 Ft
Euró
386,90 Ft
Font
450,13 Ft
Bitcoin
62,674 $

Agüero sokszor csak csere lehet a Barcelonában, egy tini világsztár beugrójaként

Épp az új szerepét próbálgathatja a legendás csatár az argentin válogatottban, ahol már messze nem számít olyan alapembernek, mint korábban.

Fotó: Twitter/Selección Argentina
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sergio Agüero korának egyik legjobb csatára, aki nemrég töltötte be a 33. életévét. Nem sokan gondolták volna, hogy Angliában csinál karriert, de így lett, és tíz éven át futballozott a Manchester City színeiben, ahol szinte mindent megnyert.

A Bajnokok Ligája-győzelem hiányzott számára, és közel volt ahhoz, hogy egy ekkora trófeával köszönjön el, miután nem hosszabbították meg egymással a szerződésüket, így szabadon igazolhatóvá vált. Soron kívül Ennyibe kerülnek a jegyek a magyar válogatott utolsó felkészülési meccsére

Agüero közölte az ügynökével, hogy kizárólag a Barcával tárgyaljon, mert mindig is az volt az álma, hogy a Camp Nou-ban játsszon. Mivel karrierje utolsó felében érkezett meg a katalánokhoz, valószínűleg messze nem lesz annyit a pályán, mint évekkel ezelőtt lett volna.

A spanyol AS is erről is írt egy elemzést, miszerint a vezetőség már a szerződtetése előtt figyelmeztették, hogy a még mindig a sérüléséből lábadozó Fati helyettese lesz. Ez pedig azt jelenti, hogy javarészt a kispadon foglalhat helyet, akárcsak a Copa Américán.

Ezek új idők számára, a válogatottban is, ahol korábban alapember volt. Ő azonban elfogadta ezt, akárcsak a jelentős fizetéscsökkentést, mert fontosabb volt számára, hogy a Barcában játsszon, akár csereként.

Valószínűleg csak egy maréknyi mérkőzésen lesz kezdő a Barcánál, és a szerepe sokkal inkább a támogatásról fog szólni, mint arról, hogy vezér legyen. Ez a szerep lényegesen más lesz, mint amihez eddig hozzászokhatott.

Egy mindenkiért, mindenki Messiért?

A Copa Américán Martinez helyetteseként játszik, és eddig csak két mérkőzésen volt kezdő, Paraguay és Bolívia ellen. Az első mérkőzésén tíz percet kapott Chile ellen, addig a negyeddöntőben mindössze egy perc jutott neki Ecuadorral szemben.

Uruguay ellen, a torna első mérkőzésén még csak pályára sem lépett, míg a kolumbiai meccsen az elődöntőben egyikőjük sem juthatott lehetőséghez. Az argentin legenda tehát tisztában van vele, hogy ez vár rá a Barcában, és inkább sportszakmai szempontból tekint arra, hogy visszatért a LaLigába és igyekszik maximalizálni a pályán eltöltött perceit.

Ugyanakkor soha ne írjuk le a támadót, mert okozhat még meglepetéseket, és valószínűleg a jelenléte sokkal többet fog érni, mit a legtöbb játékosé, főleg Messi mellet,t ha sikerül megtartania a csapatnak.

Megvalósul Vitézy kívánsága, élőben vitázhat Karácsonnyal a Partizánban

Vitézy Dávid és Karácsony Gergely élő adásban feszülhet egymásnak, ami az elmúlt időszak egyik legnézettebb műsora lehet, míg Szentkirályi Alexandra valószínűleg nem lesz ott.

Két motorbaleset is történt kedd reggel Csepelen, szinte ugyanott

Csepelen történt legutóbb motoros baleset Budapesten, ráadásul kettő is, szinte ugyanazon a helyen.

Videó a hatalmas összedőlt amerikai híd felrobbantásáról Baltimore-ból

Az USA hadserege hajtotta végre a robbantást, mert ez volta legegyszerűbb módja annak, hogy eltakarítsák az útból az összedőlt hidat Baltimore-ban.