Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,93 Ft
Euró
385,50 Ft
Font
449,11 Ft
Bitcoin
66,054 $

Fenyegetéssel és veréssel akarta visszahódítani volt párját egy férfi

Vádat emeltek egy férfival szemben, aki szabadságvesztés büntetéséből szabadulva újabb bűncselekményeket követett el.

...svg content...Unsplash
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az ugyeszseg.hu szerint, a férfi 2019 novemberétől 2020 decemberéig  szabadságvesztés büntetését töltötte. Ezen időszak alatt az élettársa új kapcsolatot létesített egy másik férfival.

A vádlott a szabadulását követően  igyekezett helyreállítani a kapcsolatát a volt élettársával, ezért többször felkereste a nőt Kazincbarcikán, egy hajléktalanok részére fenntartott szálláson. A nő nem merte elmondani a vádlottnak, hogy időközben mással létesített élettársi kapcsolatot, ennek ellenére a vádlott erről tudomást szerzett, és emiatt 2020. december 29-én megöléssel fenyegette meg a nőt. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

A vádlott még ugyanezen a napon, Kazincbarcika belvárosában egy vegyesbolt előtt találkozott a volt párja új élettársával, akit azzal fenyegetett meg, hogy ha nem hagyja ott a nőt, akkor elkapja őket és mindkettőjüket megöli. A következő egy hónap alatt, a vádlott még többször felkereste a másik férfit a városi hajléktalan szállón, ahol trágár szavakkal szidalmazta, veréssel és megöléssel fenyegette őt.

A sértettek a vádlottal szemben zaklatás miatt magánindítványt terjesztettek elő. Mindezeket követően, a vádlott  2021. január  31-én, délután Kazincbarcikán a belvárosban, pusztán azért kötött bele egy ismerősébe, mert neheztelt rá amiatt, hogy a férfi baráti kapcsolatot ápol a vádlott volt élettársának új párjával. A vádlott miután megállította az utcán a férfit, kérdőre vonta, hogy hol van a barátja. A sértett – aki az őt ért korábbi fenyegetések okán tartott a vádlottól  – azt válaszolta, hogy neki semmi köze a vádlott magánéletéhez.

A vádlott ekkor egyszer, ököllel megütötte a sértettet a fején, aki ennek következtében a földre esett. A megtámadott férfi tartva a további bántalmazástól félelmében a földön fekve maradt és nem mozdult.

Ekkor a vádlott belenyúlt a sértett nadrágjának  zsebébe és onnan elvette a  férfi 6.000 forint készpénzét, majd  távozott a helyszínről. A járási ügyészség a büntetett előéletű, visszaesőnek minősülő férfit kifosztás és zaklatás bűntettével, valamint zaklatás vétségével vádolja és vele szemben börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt a Kazincbarcikai Járásbíróságnak. Indítványozta továbbá az ügyészség a vádlott korábbi szabadságvesztés büntetésének végrehajtása során alkalmazott feltételes szabadság megszüntetését és a vádlottnak a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből történő kizárását is.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.