Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,80 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
63,982 $

Hivatalos: hónapokra kidőlt a Barca világsztárja

A sikeres műtét után Dembélé négy hónapig biztosan nem léphet pályára.

Lasha Dvali (b), a Ferencváros és Ousmane Dembélé (k), a Barcelona játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában játszott Ferencváros - FC Barcelona mérkõzésen a Puskás Arénában 2020. december 2-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Lasse Lempainen, az FC Barcelona orvosi szolgálatának felügyelete mellett végzett műtétet a játékos térdkalács ficamán.

Ousmane Dembélé sikeresen átesett a jobb térdének kificamodását helyrehozó beavatkozáson, a műtétet Lasse Lempainen doktor végezte el a finnországi Turku-ban, az FC Barcelona orvosi szolgálatának felügyelete alatt, és a műtét azt jelenti, hogy a francia csatár körülbelül négy hónapig biztosan nem állhat majd pályára. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

A Barca 11-es számú játékosa csereként lépett pályára Franciaország első két csoportmeccsén az Euro 2020-on, és a sérülést a Magyarország elleni második mérkőzésen szerezte Budapesten. Dembélé a 2020/21-es szezonban 44 mérkőzésen lépett pályára Ronald Koeman csapatában, és 11 gólt szerzett.

Habár örömteli a hír, hogy Dembélé sikeresen átesett a műtéten, mindez azt vetíti előre, hogy egy ilyen sérüléssel nem fog átigazolni másik klubhoz. Ha mégis, akkor viszont komoly fejtörést okozhat majd a klubnak, ugyanis szerződése jövő nyáron lejár és ha Dembélé nem hosszabbít a Barcával, brutális összeget buknának miatta, hiszen így ingyen igazolhatna át máshova. Nem mellékesen, Dembélé volt a Barca egyik legdrágább igazolása, pályára viszont szinte alig lépett sérülései miatt.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Nem bírt a Juventus az AS Romával

Az AS Roma és a Juventus vasárnap este feszült egymásnak a Seria A 35. fordulójában, és ugyan a vendégek nem bírtak a hazai csapattal, a rómaiak húzták a rövidebbet.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.