Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,86 Ft
Euró
392,06 Ft
Font
458,42 Ft
Bitcoin
62,498 $

Megvan, ki vezeti a versenyt a Madridból távozó Ramosért

Nem gondoltuk volna, hogy eljön ez a nap, de Sergio Ramos valóban távozik a Real Madridtól, ahol több mint tizenhat éven át futballozott.

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ramos távozása egy ideje erősen a levegőben lógott, miután többször is visszautasította a Real Madrid ajánlatát. Maradni akart, de más feltételek mellett, és most hivatalosan is elköszönnek egymástól.

Noha a spanyol világbajnok már 35 éves, messze nem tűnik annak a formáját és az állóképességét tekintve, így két-három éve még biztosan lehet a futballelitben. Immáron csak az a kérdés, hogy melyik csapat ajánlatára mond igent a következő napokban, vagy hetekben. Soron kívül Buszbaleset történt Mexikóban, legkevesebb 18 ember életét vesztette

Az AS szerint Ramos magas bérigénye, ami az elvárások szerint évi 12 millió euró körül mozog, néhány klubot azonnal kizár a körből. Legalábbis valószínűtlen, hogy ennél sokkal kevesebbel beérje, ha már a Madridnál korábban nem bólintott rá a 10%-os fizetéscsökkentésre.

A lap szerint a Manchester City van jelenleg a legjobb helyzetben, és már egy ideje közvetlen kapcsolatban állnak a játékos képviselőivel. Garcia távozásával és Laporte esetleges költözésével Guardiolának szüksége lenne egy új védőre Dias, Stones és Aké mellett.

Nem kérdés, ez egy újabb zseniális húzás lenne a Barcelona volt edzőjétől, és Ramos már régóta szemez a Premier League-val, ahol a Manchester United lehet a másik nagy lehetősége. A britek évekkel ezelőtt tettek érte egy 55 millió eurós ajánlatot, amikor még Van Gaal irányított, de Ramos akkor hosszabbított.

Máris megvan, ki lesz a Real Madrid új csapatkapitánya, 1904 óta nem volt példa erre

A rekorder szinten védőt keres, és Solskjaer szeretne valakit Maguire mellé, aki által a brit és az egész hátsó sor stabilabbá válhatna. Könnyen lehet, hogy ez egy újabb „házi csata” lesz a két manchesteri klub között, bár egyelőre a City az esélyesebb, Guardiola miatt biztosan.

A PSG is az esélyesebbek között szerepel, mint opció. A franciák régóta érdeklődnek Ramos iránt, és ezen a nyáron ígéretet tettek arra, hogy nagyon aktívak lesznek az átigazolási piacon. A Real Madrid kapitánya nagy fogás lenne, és a vezetőség arra törekszik, hogy még a 2022-es katari világbajnokság előtt Bajnokok Ligája győztesek legyenek. Ramos a Chelsea-hez szerződött Silva által hagyott nagy űrt tölthetné be, és járulhatna hozzá a hiányzó sikerhez.

Ami erősen valószínűtlen, az az, hogy Ramos visszatér a Sevillájához, hiába maradhatna Spanyolországban és a La Ligában. A magas fizetési igénye már eleve kizárja ezt az opciót, és az AS úgy tudja, nemcsak ez a gond, hanem a Sevilla szimplán más stratégiát követ, amibe nem fér bele a honfitársuk szerződtetése…

Szívtájékon szúrta osztálytársát a hatodikos kislány Bőnyben

Friss információk láttak napvilágot a meghökkentő esetről.