Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,09 Ft
Euró
389,26 Ft
Font
454,72 Ft
Bitcoin
59,247 $

Sergio Ramos jövője 180 fokos fordulatot vehet a Real Madridnál

Újabb érdekes információk derültek ki Sergi Ramos jövőjéről, ami lehetséges, hogy továbbra is a Real Madrid körül forog.

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Ramos nemrég a Real Madrid edzőkomplexumában járt, ahol Sergio Pérez elnökkel tárgyalhatott. Az AS most arról ír, hogy a madridiak nyitottak a tárgyalásokra, és a pénteki találkozót követően ajánlatot tehetnek neki.

A spanyol csapatkapitány az utolsó pillanatokban is megoldást keres arra, hogy Madridban maradjon, hiába vannak ajánlatai más nagy kluboktól. Az elmúlt órákban újra beindult a Ramos-ügy, köszönhetően elsősorban a játékos és az elnök találkozójának. Soron kívül Repülő Suzukit kaptak lencsevégre Kőbányán – ezért kell körültekintően előzni (videó)

Amikor már úgy tűnt, hogy gyakorlatilag nincs visszaút, Ramos nagy valószínűséggel mégis kap egy második esélyt arra, hogy a klubnál maradjon, amit több mint tizenhat éve szolgál. Továbbra is arra törekszik, hogy a Real Madrid maradjon a klubja, és onnan vonuljon vissza, de jelenleg nincs ajánlat az asztalán tőlük.

Miután Varane semmilyen jelét nem mutatja annak, hogy hosszabbítana, még nagyobb szükség lehet Ramos szolgálataira a védelemben. A francia védő valószínűleg ezen a nyáron távozni fog, mivel a kontraktusa 2022 nyarán érvényét veszíti, és a madridi vezetőség nem akarja ingyen elengedni.

Az egyik legnagyobb piaci értékkel bíró játékosról van szó, akiért igen sok pénzt kaphatna a csapat. Pillanatnyilag talán a Manchester United áll a legközelebb ahhoz, hogy megszerezze a klasszis védőt, vagy jövőre ingyen távozik.

Két nagy sztárról is döntés születhetett a Real Madridnál

Ramos jelenleg nettó 12 millió eurót keres, ami a második legnagyobb összeg a csapatban, hasonlóan Bale és Hazard fizetéséhez. A spanyol az egyetlen, akinek június végén lejár a kontraktusa, és még mindig nem hosszabbított. Modric és Vázquez már megtette, ami nagy könnyedség volt a csapat számára.

Modric szintén 35 éves, és belement abba, hogy csak egy évvel hosszabbítson, míg Ramos korábban két évre szeretett volna aláírni, ami szembemegy a madridi politikával, mivel 30 év felett már csak egy évekkel hosszabbítanak a játékosokkal.

A hírek szerint a Real Madridot leginkább az bosszantotta, hogy Ramos nemet mondott a fizetése csökkentésére, és az Onda Cero azt mondja, ő volt az, aki a legkeményebben harcolt azért, hogy mindez ne valósuljon meg. Mindössze 10%-os csökkentésről beszélünk, miközben a madridi csapat 50 millió eurót spórolhatott volna a kiadásain. Végül mindenkivel külön kellett megállapodnia ebben, hogy a gazdasági helyzet jobbra forduljon a járványt követően.

Továbbra sem tudni, hogy mi lesz a Ramos-ügy vége, de most úgy tűnik, a spanyol mégis hajlandó elfogadni a feltételeket, csak kérdés, hogy a Real Madrid ezúttal milyen ajánlatot tesz le az asztalra elé.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.