Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,65 Ft
Euró
388,25 Ft
Font
452,69 Ft
Bitcoin
63,462 $

Közel 100 millió euróért válthat klubot a Bundesliga egyik legjobbja

Jadon Sancho idén nyáron minden bizonnyal eligazol a Bundesligából, és a Premier League-ban folytatja tovább.

Fotó: Twitter/Borussia Dortmund
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester United régóta szeretné a soraiban tudni a még mindig csak 21 esztendős gyors és kreatív középpályást, aki ráadásul a Manchester Citynél nevelkedett, de Németországban vált profivá a Dortmund színeiben.

2017 óta játszik az első csapatban, és tavaly nyáron közel álltak ahhoz, hogy eladják a briteknek, de akkor még nem tudtak megállapodni az árról. Fabrizio Romano elmondása szerint a United április óta tisztában van azzal, hogy mennyit kér a játékosáért a Dortmund. Soron kívül Kunhalmi Ágnes szerint nem teljesen értelmezhető, amit Magyar Péter csinál

Ez az összeg majdnem 100 millió euró, pontosan 95 millió, ami nem kis összeg, bár az angol rekordernek bőven van miből költenie. A háttérben jelenleg is tárgyalnak egymással a felek, miután a játékossal már sikerült megállapodniuk a személyes feltételekben egy 2026-ig szóló szerződésről.

Most a fizetési feltételekről tárgyalnak, hogy pontosan milyen módon is jöjjenek létre a kiegészítő struktúrák, de a garantált összegnek 95 milliónak kell lennie. Várhatóan legkésőbb az Európa-bajnokság végéig minden részlet a helyére kerül, és Sancho bemutatkozhat a Premier League-ben.

Két világsztárt is elhozhat a Barcelona a Manchester Citytől, de nem Messiért cserébe

A goal.com pedig arról számolt be, hogy a United első ajánlata 67 millió font körül mozgott, amit visszadobtak a németek, de a klub várhatóan fontolóra veszi, hogy egy újabb összegről küldjön ajánlatot.

Gulyás Gergely szerint Magyarország szívességet tesz az EU-nak az uniós elnökséggel

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint Magyarország uniós elnöksége előnyös lehet az Európai Unió számára.